Bijelo Polje: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m robot Ændrer: lt:Bijelo Polė
No edit summary
Linje 1: Linje 1:
'''Bijelo Polje''' ([[Kyrilliske alfabet|Kyrillisk]]: ''Бијело Поље'') er en by i det nordlige [[Montenegro]]. Den har en befolkning på 15.883 (pr. [[2003]]).
'''Bijelo Polje''' ([[Kyrilliske alfabet|Kyrillisk]]: ''Бијело Поље'') er en by i det nordlige [[Montenegro]]. Den har en befolkning på 15.883 (pr. [[2003]]).
Den har en stor udsigst til den jugoslaviske trestjerne.

byen er den 6 største i montenegro.
der er et hus oppe på hobrove som er hvad 10 meter langt hus.
Man siger at bijelo polje har de sødest folk i verden, i gamle dage troede dansker at bijelo polje var et land som var så fattigt at de ikke engang kunne have et normalt toilet. Dem der tror på det nu skal bare tage sig sammen man.
Fortabte mennesker man de navne som stadige tror på det står her bent,ib,mads,bjørn,simon,kasper.
{{ME-geostub}}
{{ME-geostub}}



Versionen fra 23. mar. 2011, 01:42

Bijelo Polje (Kyrillisk: Бијело Поље) er en by i det nordlige Montenegro. Den har en befolkning på 15.883 (pr. 2003). Den har en stor udsigst til den jugoslaviske trestjerne. byen er den 6 største i montenegro. der er et hus oppe på hobrove som er hvad 10 meter langt hus. Man siger at bijelo polje har de sødest folk i verden, i gamle dage troede dansker at bijelo polje var et land som var så fattigt at de ikke engang kunne have et normalt toilet. Dem der tror på det nu skal bare tage sig sammen man. Fortabte mennesker man de navne som stadige tror på det står her bent,ib,mads,bjørn,simon,kasper.

Montenegrinsk geografiSpire
Denne artikel om montenegrinsk geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Geografi