Danish Export Association: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Linje 23: Linje 23:


== Gamle forening ==
== Gamle forening ==
Eksportforeningen er stiftet i 1965 af 11 fremsynesde jyske virksomhedsledere med det formål at:
Eksportforeningen er stiftet i 1965 af 11 fremsynede jyske virksomhedsledere med det formål at:
Styrke virksomehedens eksport, skabe kontakter på eksportmarkeder, skabe synlighed på udstillinger/fællesstande, skabe netværk for udveksling af erfaringer og viden, udnytte hinandens stærker sider samt at skabe styrke igennem sammenhold.
Styrke virksomhedens eksport, skabe kontakter på eksportmarkeder, skabe synlighed på udstillinger/fællesstande, skabe netværk for udveksling af erfaringer og viden, udnytte hinandens stærker sider samt at skabe styrke igennem sammenhold.


== Eksterne henvisninger ==
== Eksterne henvisninger ==

Versionen fra 13. dec. 2012, 10:32

Dansk Eksportforening er navnet på to organisationer: En nuværende paraplyorganisation for en række eksportnetværk, der henvender sig til 11 specifikke industrier, stiftet 1965 – i 2011 omnavndøbt til "Eksportforeningen" – og en ældre organisation, stiftet 1895 og senere nedlagt.

Nuværende forening

Eksportforeningen består af ca. 500 medlemsvirksomheder. Medlemmerne er inddelt i sektioner sammensat efter branche- og kundeinteresser i udlandet, således at man kan etablere fælles eksportmarkedsføring og eksportfremstød.

Foreningen arbejder for at øge medlemmernes synlighed, sænke deres ressourceforbrug og højne virksomhedernes know-how via videndeling. Den arbejder for, at medlemsvirksomheder får kontakt til samarbejdspartnere og derigennem øger deres internationale salg.

Sektorerne i Eksportforeningen

Gamle forening

Eksportforeningen er stiftet i 1965 af 11 fremsynede jyske virksomhedsledere med det formål at: Styrke virksomhedens eksport, skabe kontakter på eksportmarkeder, skabe synlighed på udstillinger/fællesstande, skabe netværk for udveksling af erfaringer og viden, udnytte hinandens stærker sider samt at skabe styrke igennem sammenhold.

Eksterne henvisninger