Cecilie Beck: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m PersonBilledesavnes
Opdatering.
Linje 1: Linje 1:
'''Cecilie Beck''' (født [[2. oktober]] [[1970]]) er oplæser på ''[[TV 2 Nyhederne]]''.
'''Cecilie Beck''' (født [[2. oktober]] [[1970]]) er oplæser på ''[[TV 2 Nyhederne]]''.
Bor med mand (uddannet økonom) og børn i [[Gentofte]]. Hun har tidligere været ansat i [[Danmarks Radio]], hvor hun bl.a. har været med til at lave [[DR1]]-programmerne ''[[Søndagsmagasinet]]'' og ''[[Rapporten]]'' samt [[DR2]]-programmet ''Indefra'' og DR2-nyhedsudsendelsen ''Deadline''. Cecilie Beck har herudover medvirket i tv-serien ''[[Anna Pihl]]'' (sendt [[2006]] på [[TV 2]]) i afsnit nr. 8, 9 og 10.
Bor med mand (uddannet økonom) og børn i [[Gentofte]]. Hun har tidligere været ansat i [[Danmarks Radio]], hvor hun bl.a. har været med til at lave [[DR1]]-programmerne ''[[Søndagsmagasinet]]'' og ''[[Rapporten]]'' samt [[DR2]]-programmet ''Indefra'' og DR2-nyhedsudsendelsen ''Deadline''. Fra 2006 er hun påny blevet tilknyttet Danmarks Radio, hvor hun skal være studievært på ''Søndagsmagasinet''. Cecilie Beck har herudover medvirket i tv-serien ''[[Anna Pihl]]'' (sendt [[2006]] på [[TV 2]]) i afsnit nr. 8, 9 og 10.


{{PersonBilledesavnes}}
{{PersonBilledesavnes}}

Versionen fra 11. aug. 2006, 13:54

Cecilie Beck (født 2. oktober 1970) er oplæser på TV 2 Nyhederne. Bor med mand (uddannet økonom) og børn i Gentofte. Hun har tidligere været ansat i Danmarks Radio, hvor hun bl.a. har været med til at lave DR1-programmerne Søndagsmagasinet og Rapporten samt DR2-programmet Indefra og DR2-nyhedsudsendelsen Deadline. Fra 2006 er hun påny blevet tilknyttet Danmarks Radio, hvor hun skal være studievært på Søndagsmagasinet. Cecilie Beck har herudover medvirket i tv-serien Anna Pihl (sendt 2006TV 2) i afsnit nr. 8, 9 og 10.

Artiklen om Cecilie Beck kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.