Leidingen: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Ny side: '''Leidingen''' er en tysk by i Saarland, der er en del af den nærliggende distrikt Saarlouis by Wallerfangen. ==Geografi== Leidingen placeret på plateauet af Sa...
(Ingen forskel)

Versionen fra 22. aug. 2015, 01:26

Leidingen er en tysk by i Saarland, der er en del af den nærliggende distrikt Saarlouis by Wallerfangen.

Geografi

Leidingen placeret på plateauet af Saargau.[1] Byen er direkte op til Frankrig; på den franske side af grænsen er Leiding, at den østlige del af Lorraine (Moselle) tilhører, og er en del af Heining-lès-Bouzonville. Den fransk-tyske grænse er 1,6 km lang og kører på tværs af vejen, der hører på den tyske side i navnet "Neutrale Straße"; på den franske side er gaden "Rue de la Frontière".[1] Begge byer var engang en fælles samfund.[2] Leidingen på den tyske side kommer til 192 indbyggere i løbet Leiding på den franske side kun 28 indbyggere på hans kredit side har.[1]

Historie

I 2010'erne kom det til fælles løsninger af de to byer. Om Tyskland, drikkevand og spildevand udbuddet kommer mens gadebelysningen i Neutrale Straße/Rue de la Frontiere overtages af Frankrig.[2] Begge kommuner antager skiftevis lokaler snedække og har sidet, mens i fortiden på gaden begge lande siden med sin egen fortov både Frankrig og Tyskland i mellemtiden en ensartet fortovet. På begge sider af gaden er der identiske lanterner.[2] På begge sider af grænsen måtte både midler fra EU anvendes såvel som forhindringer for bureaukrati, der skal overvindes.

referencer

  1. ^ a b c Oliver Lück (4. november 2012). "Leidingen im Saarland: Ein Dorf, zwei Länder". Spiegel Online (tysk). Spiegel online/Spiegelnet GmbH/Spiegel-Verlag Rudolf Augstein GmbH & Co. KG. Hentet 22. august 2015.
  2. ^ a b c Nicole Bastong (4. januar 2013). "Ein geteiltes Dorf sucht jetzt nach Gemeinsamkeiten". morgenweb (tysk). Mannheimer Morgen Großdruckerei und Verlag GmbH. Hentet 22. august 2015.