Diskussion:Vibeke Storm Rasmussen: Forskelle mellem versioner

Spring til navigation Spring til søgning
Kære Pugilist. Din fremstilling er ærgelig og vidner om at du vist ikke kender Sundhedsplatformen-sagen og Vibeke Storm Rasmussens rolle heri, herunder hendes undladelse i tvær-regional samarbejde omkring EPJ. En regionsrådsformand har trods alt en del at skulle have sagt. Men her svært at oplyse om sagen, når du uden videre sletter teksten og dens tilhørende kilder. Du overholder næppe dine egne diskussions-regler, da du selv mangler neutralitet (kan skyldes uvidenhed). Sundhedsplatformen er en meget vigtig samfundsmæssig sag, for mange mennesker, og behandles jo af mange forskellige medier, både lokalt og på landsplan. Usaglig fjernelse. {{Skrev|77.241.131.92|5. jun 2018, 11:39}}
:Det er underordnet, om jeg er "uvidende" eller ej. Argumentet er en stråmand/[[Ad hominem]] og er derfor uden betydning. Der er ingen tvivl om, at sundhedsplatformen optager mange mennesker, men pointen er, at debat om sundhedsplatformen ikke hører hjemme på Wikipedia, herunder ikke i artikler om enkeltpersoner. Som beskrevet er [[:en:Wikipedia:What_Wikipedia_is_not#Wikipedia_is_not_a_soapbox_or_means_of_promotion|"soapboxing"]] ikke ønsket på Wikipedia. --[[Bruger:Pugilist|Pugilist]] ([[Brugerdiskussion:Pugilist|diskussion]]) 5. jun 2018, 12:09 (CEST)
 
== Fjernelse præget af uvidenhed om sagen III. ==
 
Kære Pugilist. Du forklarer desværre ikke din påstand om stråmandsargument nærmere. Det er generelt en smule naivt at underkende betydningen af en position som regionsrådsformand, men det kan skyldes uvidenhed. Men resultatet er så blevet, at du har valgt at slette hele afsnittet, herunder alle kilder. Sundhedsplatformen/Vibeke Storm Rasmussen ikke "min" "sag"; det er en samfundsmæssig relevant "sag", og den er selvfølgelig berettiget til at stå på Wikipedia.
 
Til gengæld lader du eksempelvis "udlændigesagen" stå, "''da den landspolitisk er relevant i lyset af Soc's vandring fra 1980'erne til idag''". Altså en subjektiv og ikke-neutral begrundelse for netop den bevarelse. Er betingelsen for dine godkendelser, at et emne skal være landspolitisk og vedrøre politiske vandringer?
Anonym bruger

Navigationsmenu