Diskussion:Frederiksborgvej

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Eneste vej til og fra København[rediger kildetekst]

Dette udsagn kan nuanceres: "som pga. Utterslev Mose har Frederiksborgvej som eneste større forbindelse til København". Der er da også "Horsebakken", Åkandevej, Hillerødmotorvejen, Rådvadsvej og Emdrupvej. Men der kan skrives, at det er den vigtigste og har haft betydning for Søborgs opståen som by. JBM 27. sep 2016, 22:39 (CEST)

Omformuleret. Ja. Artiklen er tynd, og det står som altid enhver frit for at forbedre Wikipedias artikler. (Her var man fristet til at placere en smiley). --Madglad (diskussion) 28. sep 2016, 09:56 (CEST)
Ja, det er vel også et bidrag til forbedring af en artikel at komme med et indlæg på diskussionssiden, så den, der har skrevet artiklen, kan arbejde med at forbedre den. JBM 28. sep 2016, 19:05 (CEST)
@Jesper Bøtker Mortensen: At en anden har oprettet artiklen gør ikke at artiklen er vedkommendes ansvar eller ejendom. Indeværende artikel er oprettet af en bruger, der ikke har været aktiv siden 2011. Dette kan ses i historikken. Husk at signere dine indlæg med --~~~~ eller lignende, så redigering linker til din bruger. --Madglad (diskussion) 28. sep 2016, 19:38 (CEST)
En anden bruger skrev tidligere, for et par måneder siden, at det er god skik at oprette et diskussionsindlæg, inden man ændrer i en artikel. Så det gør jeg og kommer tilbage og kigger igen. Jeg signerer mine indlæg. Mine redigeringer skriver jeg i mit eget, borgerlige navn, som kan slås op på Google. JBM 28. sep 2016, 19:45 (CEST)
Man skal bare have fornemmelse for hvornår man skal spørge først. Signaturer bør linke til brugeren og dennes diskussionsside. Du kan læse om tilpasning af signaturen her: Wikipedia:Signér indlæg på diskussionssider. --Madglad (diskussion) 28. sep 2016, 20:13 (CEST)