Brugerdiskussion:Madglad

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Dette er diskussionssiden for bruger Madglad

  • Hvis du vil spørge mig om noget i en anden diskussion: Gør det dér (ikke hér), så alle læser med og diskussionen bevares i sammenhængen.
  • Hvis du har spørgsmål til indhold/redigering af en artikel: Brug artiklens diskussionsside, så alle med interesse for artiklen bliver opmærksomme og diskussionen bevares i sammenhængen.
  • Click here to post a translation request

Indholdsfortegnelse

Arkiverede diskussioner

Din overvågningliste[redigér wikikode]

Hej Madglad. Du skriver at du ikke ønsker at robotter skal overskrive din overvågningsliste. Jeg vil venligst gøre dig opmærksom på at du i indstillingerne for din brugerkonto kan vælge punktet "Skjul robotter fra overvågningslisten". Du kan også, blandt andre muligheder, vælge "Udvid overvågningslisten til at vise alle ændringer og ikke kun den nyeste" så du kan se alle ændringer hvis flere brugere har redigeret en side. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 12. jan 2020, 08:38 (CET)

Ja, jo, jeg har jo egentligt den holdning at jeg som ret aktiv W-deltager fortrinsvis vælger standardindstillingerne for softwaren, for at se W som nye uerfarne brugere gør. Men det kunne jo være at jeg skal prøve at eksperimentere med indstillingerne. Så kan vi jo tage den derfra, om der er bedre standardindstillinger.
Men Kartebolle (Dipsacus fullonum), nu jeg har dig. vi snakkede om skægkræ-artiklen, jeg har læst meget på hvad der findes af videnskabelig litteratur på området = stort set intet. Er der noget om at du er biolog? I så fald har du måske indspark? --Madglad (diskussion) 12. jan 2020, 10:19 (CET)
Jeg synes at der er en del. Se f.eks. litteraturlisterne i den hollanske artikel du fandt, og i reabic-artiklen. Der er henvisninger til artikler i videnskabelige tidsskrifter. Jeg har ikke brugt dem fordi jeg ikke er interesseret nok til at skaffe gennem et bibliotek, men de kan da hentes hjem. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 12. jan 2020, 10:32 (CET)