Diskussion:Letlands novadi

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Letlands flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Letland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Letlandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Udbygningen af artiklen pr. 12.9.2015[rediger kildetekst]

Jeg har indsat "kommuner" fra no wiki, men har ikke linket til enten byerne eller kommunerne, det håber jeg en anden kommer forbi og gør. Evt. skal de gamle distrikter flyttes til en underside. De giver ikke meget mening her. Men for historikkensskyld lod jeg dem stå. mvh Per (PerV) (diskussion) 12. sep 2015, 11:09 (CEST)

Hvorfor ikke oprette en helt ny artikel med Letlands novadi, og så lade denne artikel være som Letlands distrikter? Jeg forstår ikke helt hvorfor de to ting skal blandes sammen. Og så synes jeg iøvrigt ikke at novads/novadi skal omskrives til kommune. Det gør vi heller ikke med de svenske kommun(er) og de norske fylker (selvom jeg selv har omskrevet de lettiske rajons/rajoni til distrikter. Det var dengang i 2007, og jeg omdøber dem gerne til rajons). Philaweb 12. sep 2015, 19:48 (CEST)
@PhilawebEnig, jeg tænkte på det (opret af ny artikel), men var midt i noget andet, så løste "hurtigt" et problem med en forældet artikel, efter jeg så redigeringen af Letlandsartiklen.
@PhilawebOgså enig i dit andet punkt, jeg har selv forsvaret at vi anvender rajon, oblast og voblast i andre sammenhænge; men nokengang, det gik hurtigt, jeg kopierede bare fra no wiki, dér anvender de kommune. Og der var altså 110 kommuner, der skal hedde "novads". Jeg prøver at tage mig tid til det senere, men du er velkommen til at hjælpe. ;)
mvh Per (PerV) (diskussion) 12. sep 2015, 20:55 (CEST)::::