Unge Aktionærer

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Unge Aktionærer er en ungdomsorganisation under Dansk Aktionærforening for unge mellem 15 og 30 år. Foreningens formål er at varetage unge danske investorers interesser og at uddanne unge i privatøkonomi og investering.

Unge Aktionærer er ledet af formand Jeppe Christoffersen, som i slutningen af 2012 overtog posten fra Daniel Gärtner.

De primære aktiviteter i foreningen udgøres af arrangementer med foredragsholdere, virksomheder og investeringseksperter. Foreningen søger at uddanne medlemmerne i privatøkonomi og investering, således at de bliver i stand til at lave aktieanalyser og råde over egen privatøkonomi. Ligeledes er foreningen en platform for networking og deling af forretningsidéer og investeringscases.

Unge Aktionærer har lokalforeninger i København, Aarhus og Odense, som står for lokale arrangementer og virksomhedsbesøg. Samlet har foreningen omkring 500 medlemmer, hvilket dog skal ses i forhold 1.400 medlemmer i forbindelse med foreningens opstart i halvfemserne.

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.