Valerio Fiori

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Valerio Fiori (født 27. april 1969 i Rom) er en italiensk fodboldspiller. Han er tidligere målmand i Serie A-klubben AC Milan.

Fiori er for tiden tredje valget bag Dida og Željko Kalac. Han har kun spillet to officielle kampe for AC Milan i løbet af de otte sæsoner han har været der. De kampe han har spillet var et 4-2 nederlag i Serie A mod Piacenza, og en 1-0 sejr i Coppa Italia over Sampdoria, der kom han ind for Christian Abbiati, som blev skadet.

Milans vicepræsident Adriano Galliani sagde at Fioris lange tid i klubben, trods hans mangel på spilletid, var på grund af hans professionelle opførsel.

Før han kom til Milan, spillede han for AS Lodigiani (1 sæson), SS Lazio (6 sæsoner), Cagliari Calcio (3 sæsoner), AC Cesena, Fiorentina og Piacenza Calcio (1 sæson). Det var på grund af hans imponerende præstationer i Piacenza at Milan bestemte til af tegne kontrakt med ham, selv om de allerede havde Sebastiano Rossi og Christian Abbiati som førstevalg. Selv om han havde fået fire kampe for Italiens U21-landshold, blev Fiori aldrig kaldt op til flere kampe med flaget på brystet.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]