DAFs Vinterturnering

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Vinterturneringen)

DAFs Vinterturnering eller Danmarksturneringen i Cross/Landevej for hold turneringen fik 6. december 2005 efter en sponsorkontrakt med Puma AG for en fireårig periode navnet: PUMA Complete Running League, Puma Cell eller PCRL. Turneringens navn har tidligere været Naturgas Cuppen.

Turneringen er Dansk Atletik Forbunds årlige vinterturnering for løbere. Turneringen etableredes i 1978 og har siden lagt ruter til tusinder af løberes dyst på de danske landeveje og i det danske terræn. Det er kun muligt at deltage i turneringen hvis man er aktiv i en forening der er en del af Dansk Atletik Forbund. Turneringen administreres af Dansk Atletik Forbunds' Cross-/Landevejsudvalg (CLU).

Der afholdes altid seks runder, som arrangeres af diverse klubber. Det er de fire bedste ud af de seks runder der tæller i den samlede stilling, så man behøver derfor kun stille op til fire runder for at dyste med. DM lang cross, DM kort cross og DM 10 km landevej afholdes altid som en del af turneringen, traditionen tro med DM lang cross i den første runde mens DM 10 km landevej afholdes i sjette og sidste runde.

Vindere af Danmarksmesterskaberne[redigér | rediger kildetekst]

DM Lang Cross[redigér | rediger kildetekst]

DM Kort Cross[redigér | rediger kildetekst]

DM 10 km Landevej[redigér | rediger kildetekst]

Vindere af Vinterturneringen[redigér | rediger kildetekst]

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]