Wikipedia-diskussion:Skabeloner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

For tidligere diskussioner, se Wikipedia-diskussion:Skabeloner/Arkiv 1

NATO Armies ranks and insignia templates[rediger kildetekst]

Hvordan oversætter jeg denne, så den kan bruges på dansk ?
Eks. Dansk gradsbetegenelse
MVH Daniel --Julle 11. okt 2009, 14:07 (CEST)

Skabelon:Infoboks skuespiller[rediger kildetekst]

Er der mulighed for at få tilføjet |Beskæftigelse =

I Skabelon:Infoboks skuespiller, da mange skuespillere, også er sanger, producer, forfatter med mere.

Og hvis dette kan lade sig gøre er der så mulighed for at opdatere de artikler hvor Skabelon:Infoboks skuespiller allerede er brug uden at man skal gøre dette manuelt?? Algiz 29. apr 2010, 17:39 (CEST)

Det er gjort. En af de smarte ting ved skabeloner (når de er skrevet rigtigt) er, at de eksisterende fungerer som de altid har gjort, men hvis man vil bruge en parameter, så gør man det bare. Mvh. Arne (Amjaabc) 29. apr 2010, 18:09 (CEST)
Så skulle det virke når jeg sætter |Beskæftigelse = ind i en eksisterede infoboks , (med mindre jeg har misforstået noget) Men det gør det desværre ikke, har prøvet i artiklen om Nicolas Cage, da han både er skuespiller og producer Algiz 29. apr 2010, 18:36 (CEST)
Du havde ret - jeg havde lavet en fejl, men den er rettet nu; prøv at tjekke Cage igen. --Arne (Amjaabc) 29. apr 2010, 19:44 (CEST)
1000 tak for hjælpen. men det betyder stadig at jeg manuelt skal indsætte” beskæftigelse” ind i de artikler hvor Infoboks skuespiller allerede er i brug, ikke sandt? (skulle have tænkt på dette inden jeg begyndte at sætte Infoboks skuespiller ind i artikler, for det er mange jeg skal gennemse igen) Algiz 29. apr 2010, 20:00 (CEST)
I princippet ja, men du kan garanteret få hjælp af en bot - prøv at lægge en anmodning her: Wikipedia:Anmodning om botassistance. --Arne (Amjaabc) 30. apr 2010, 01:04 (CEST)


Er lidt i tvivl om hvor vidt at registreret partnerskab og Domestic partner, skal ligges under ægteskab eller kæreste i Infoboks skuespiller eller om der er brug for et nyt parameter (artiklen findes ikke på dansk, en.wikipedia) Domestic partner og registreret partnerskab -- Algiz 30. apr 2010, 17:14 (CEST)
Kopierer diskussionen til Skabelondiskussion:Infoboks skuespiller og fortsætter der. --Arne (Amjaabc) 30. apr 2010, 17:49 (CEST)

Oversættelse af skabelon[rediger kildetekst]

Er det muligt at nogen kan oversætte denne skabelon til dansk? http://en.wikipedia.org/wiki/Template:Singlechart Det ville gøre arbejdet omkring singler og hitlister en hel del nemmere hvis det kan lade sig gøre :)

Håber I kan hjælpe Mvh Tøndemageren 9. feb 2011, 16:36 (CET)

Du kan se om du kan bruge det næstbedste : en uoversat Skabelon:Singlechart (Er det meste ikke i forvejen på engelsk i musikbranchen?) -- Mvh PHansen 9. feb 2011, 19:25 (CET)
Problemet kommer til at ligge i at de lande der nævnes, står på engelsk, så det skal jo på en eller anden smart måde laves om? :) Men ellers tusinde tak for hjælpen indtil videre. Mvh Tøndemageren 9. feb 2011, 20:11 (CET)
Ja. Man kan tilsyneladende tilføje (i stedet for at slette - den mekanisme der bruges er en "#switch") så de engelske kan bruges direkte, men så landet skrives på dansk, se Skabelon:Singlechart#Example with realistic data : Australien og Tyskland. Jeg kan ikke overskue hvor meget andet der skal laves om. Der er også en masse røde kategorier i bunden. -- Mvh PHansen 9. feb 2011, 21:01 (CET)
Okay, jeg prøver mig frem og ser om det virker :) Tusinde tak for hjælpen. Mvh Tøndemageren 9. feb 2011, 21:27 (CET)
Kan ikke rigtigt finde ud af det der med at få de andre lande til automatisk at blive skrevet på dansk - har prøvet at efterligne det du havde gjort med Danmark, Australien og Tyskland, men kan ikke få det til at virke. Er det måske også noget du kan klare?? Tøndemageren 9. feb 2011, 21:40 (CET)
Prøv at sætte nogle konkrete eksempler ind på diskussionssiden (Skabelondiskussion:Singlechart), så det er muligt at følge hvor det virker og hvor der mangler noget. Så vil jeg prøve at rette én ting ad gangen. -- Mvh PHansen 9. feb 2011, 21:44 (CET)

Endnu en oversættelse[rediger kildetekst]

Hejsa alle

Er der nogen der kan finde ud af at oversætte denne skabelon fra en.wiki? Kan se vi ikke har sådanne infoboks på den danske wiki, og mener umiddelbart at man bør have det. Håber der er nogen der kan hjælpe. Mvh Tøndemageren 20. maj 2011, 20:22 (CEST)

Er der ingen der kan hjælpe med dette, da jeg ikke selv er en haj til det der kodeværk. Mvh Tøndemageren 25. maj 2011, 15:05 (CEST)

hjælp til oversættelse[rediger kildetekst]

Er der mulighed for at der er en som kan oversætte denne skabelon fra en.wiki? Jeg har gennemsøgt kategorien: skabeloner for at finde noget tilsvarende, men det ser ud til at sådan en ikke findes. - Algiz 29. sep 2011, 07:46 (CEST)

Hej Algiz
Jeg skal nok give det et forsøg, men da jeg har travlt med andre ting lige pt, kan der godt gå en uge eller mere inden den er helt klar :) mvh Tøndemageren 29. sep 2011, 16:10 (CEST)