Wikipedia-diskussion:Årets dage kort/10. januar

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Kalender-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Almanak, et forsøg på at koordinere oprettelsen af almanakrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Projekt Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Projekt på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

"1952 - Kaptajn Kurt Carlsen forlader omsider sit skib, det synkende Flying Enterprise i nordatlanten."

Syntes hverken Kurt Carlsen eller Flying Enterprise har fedt på sig og egner sig som forsidestof. Så hellere f.eks Enevælden eller Folketingsvalget som begge skete d. 10 januar. --Breindahl 10. jan 2008, 15:54 (CET)
Det her er en wiki så det står dig frit for at redigere i skabelonen. Du må dog gerne holde dig til retningslinjerne i Wikipedia:Årets dage kort. --Broadbeer, Thomas 10. jan 2008, 16:11 (CET)
Ville bare gerne have andres holdning ind før jeg gjorde det. Nogen må jo have valgt netop disse "nyheder" frem for andre af en grund. --Breindahl 10. jan 2008, 16:24 (CET)
Ja tror sikkert det er mig, de dog valgt til 2007 sådan at det er begivenheder der har "jubilæumer" der er deligt med 5. (5, 10, 25, 50 år etc. som beskrevet på Wikipedia:Årets dage kort), men ellers er der ikke den store udvælgelse. --Broadbeer, Thomas 10. jan 2008, 16:52 (CET)
Okay, så vil jeg ændre det når jeg lige finder tid. Men det bliver nok ikke idag, så den kan jo nå at ændres mange gange inden for det næste år før den skal bruges igen. ;-) --Breindahl 10. jan 2008, 17:21 (CET)