Wikipedia-diskussion:Årets dage kort/20. april

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Kalender-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Almanak, et forsøg på at koordinere oprettelsen af almanakrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Projekt Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Projekt på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Massakren på Columbine High School[rediger kildetekst]

Jeg synes helt klart at begivenheden fra 1862 eller 1986 skal erstattes af Massakren på Columbine High School fra 1999. Jeg ved dog ikke hvilken af de to førstnævnte er vigtigt (ingen af dem siger mig noget som helst), mens sidstnævnte er ret kendt, bl.a. på baggrund af Bowling for Columbine --Anigif 20. apr 2009, 08:10 (CEST)

Okay, nu forstår jeg så godt den første, kunne godt måske have været omformuleret. Men sidstnævnte er stadig noget jeg ikke ved hvor mange siger noget? Og ud fra artiklen at læse har den egentlig heller ikke haft sååå meget betydning? --Anigif 20. apr 2009, 08:13 (CEST)

Jeg ville nu egentlig snarere slette Hitlers fødselsdag - fødselsdage er egentlig ikke af betydning i sig selv. --Palnatoke 20. apr 2009, 08:51 (CEST)
Nej, det kan man som også sige, har jeg også før tænkt over - men ved ikke om det er den der skal ændres. --Anigif 20. apr 2009, 23:12 (CEST)