Wikipedia-diskussion:Afkrydsningsliste for provstier

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hvad er dette?[rediger kildetekst]

Måske har jeg ikke fulgt med, men jeg kan ikke forstå, hvordan denne side – som mest ligner noget fra et wikiprojekt – kan være oprettet som en sædvanlig artikel? --PhoenixV 31. mar 2007 kl. 13:23 (CEST)

Ja den skal selvfølgelig flyttes til wikipedianavnerummet.
Det handler om at provstierne er ændret i forbindelse med kommunalreformen, og det bør opdateres; Så listen er lavet for at få et overblik over arbejdet. Flytter den flux -- Nico 31. mar 2007 kl. 13:30 (CEST)

Sognesider[rediger kildetekst]

Pas på med at markere sogneside-feltet, hvis sognesiderne ikke er opdateret - selvom man får en bot til at gøre det senere.. (fx syddjurs provsti) --Hockeyindustrien 31. mar 2007 kl. 13:40 (CEST)

Når nu vi er igang på siderne med at opdatere med indbyggertal osv. - så kan man vel ligeså godt indsætte den store provstiskabelon på siden? --Hockeyindustrien 31. mar 2007 kl. 16:27 (CEST) - og hvorfor er nogle blå, mens andre er røde? --Hockeyindustrien 31. mar 2007 kl. 17:18 (CEST)

Ikke nogen speciel god idé - det mest sandsynlige er at provsten aldrig bliver opdateret ved udskiftninger. Farveforskelligheden fortoner sig i skiftende tider og processer. -- Nico 31. mar 2007 kl. 18:24 (CEST)

Men jeg mener stadig, at de skal strømlines.. --Hockeyindustrien 31. mar 2007 kl. 18:54 (CEST)

Det er vel det samme som med de der indbyggertal - de bliver vel heller aldrig opdateret. Og de bliver ændret én gang om året, mens der udskiftes provster meget sjældnere.. --Hockeyindustrien 31. mar 2007 kl. 18:58 (CEST)

Sankt Petri Tyske Menighed[rediger kildetekst]

Dette sogn findes i oversigten over Vor Frue Provstis sogne på provsti.dk - men jeg kan ikke finde videre oplysninger.. --Hockeyindustrien 31. mar 2007 kl. 17:05 (CEST)

Kommuner og regioner[rediger kildetekst]

I rigtig mange af de sogneartikler der er opdateret mangler stadig opdatering mht. hvilke kommuner og regioner sognene hører til efter Kommunalreformen (2007), opdateringerne mangler primært i den løbende tekst. Kunne vi ikke lave en kollonne til disse manglende opdateringer på projektsiden ?

Ligeldedes bør kategorierne også opdateres. Således at artiklerne har kategorierne Kategori:Sogne i Provsti og Kategori:Sogne i Kommune. Altså at fx Vor Frue Sogn (Københavns Kommune) ligger i kategorierne Kategori:Sogne i Vor Frue Provsti og Kategori:Sogne i Københavns Kommune. Disse kattegorier kan så endvidere ligges i henholdsvis kategorierne Kategori:Sogne i Københavns Stift og Kategori:Sogne i Hovedstadsregionen.

Hvis disse opdateringer skal fuldføres, må det give to nye kollonner: Kommune & Kategori.

Lyder det ikke som en fornuftig løsning? (bortset fra at det vil tage lang tid...) Pardy 2. apr 2007 kl. 19:48 (CEST).

Jeg tænker, at vi i hvert fald lige skal være færdige med det her - og at vi i givet fald skal være flere end 2..--Hockeyindustrien 2. apr 2007 kl. 23:32 (CEST)
Men jeg er 100% enig i, at det skal strømlines, og at det ville være smart at gøre det herfra. Men det har været lidt hårdt at lave alle provstiartiklerne.. --Hockeyindustrien 2. apr 2007 kl. 23:35 (CEST)

Så er den ged barberet.. --Hockeyindustrien 4. apr 2007 kl. 18:16 (CEST)

Burde projektet så ikke fjernes fra listen over mini-projekter? -Man kunne jo foranlediges til at tro det stadig var aktivt, indtil man altså får læst sig igennem diskussionssiden. Til gengæld kunne et projekt om at få opdateret sogneartiklerne med nye kommunenavne (som ovenfor anført) sagtens træde i dets sted. Jeg har selv opdateret alle sogne i Ribe Stift, og mener der er en anden, der har ordnet Fyns Stift, men der er stadigvæk lang vej. --DJ Oldgransker 21. dec 2007, 20:55 (CET)