Spring til indhold

Wikipedia-diskussion:Minibussernes tegnekonkurrence

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej Malene!

Er der nogen rigtig god grund til at påtvinge konkurrencedeltagerne det meget aflange format?

Jeg synes hellere en maks. filstørrelse på 5000 bytes må være sagen.

mvh. Villum Sejersen 12. okt 2004 kl. 08:35 (CEST)

Hov undskyld Villum jeg havde slet ikke set din kommentar her. Hmm tjaa forslagene behøver ikke have det aflange format, men jeg synes det er vigtigt minibussens logo ikke fylder for meget (dvs. bliver for højt), da det bliver sat ind øverst i alle artiklerne på en rute. Hvis logoet er for stort stjæler det for meget opmærksomhed fra selve artiklen. Mvh Malene Thyssen 1. nov 2004 kl. 22:03 (CET)
Du behøver skam ikke undskylde noget! Vi er vist alle mere eller mindre stresset af hver vores private grunde... Du har ret i at højden ikke må blive for stor. Men teksten fylder ikke så meget, at den behøver at stå nedenunder billedet, og nemt kan sættes ved siden af. Nu er antallet af indkomne forslag til nyt logo desværre til at overse, i hvert fald inden for din første frist, og det er selvfølgelig heller ikke dér, vi skal lægge vores kræfter, men i selve indholdet af busruterne.

Jeg har i øvrigt overvejet, om ikke der med tiden, når vi engang ikke kan finde på flere busrejser, kunne blive plads også til nogle ballonfarter eller (skibs)opdagelsesrejser (Galathea-ekspeditioner?) for lidt andre typer af rejser med forskellig fokus på indholdet. Busrejser er jo i princippet noget, der foregår på landjorden... Om ikke andet, vil der i hvert fald blive brug for nye typer logoer. Villum Sejersen 2. nov 2004 kl. 00:17 (CET)

Øhhmmmmnnnn den er vist ikke ligefrem overrendt den her konkurrence... Villum hvad siger du til hvis jeg prøver at lave et nyt logo - lidt i stil med collagen på forsiden, evt. med nogle af dine ideer - jeg synes giraffen ud af vinduet og den med et landskab, som bussen kører igennem er sjov, så jeg ville gerne forsøge? Mvh Malene Thyssen 3. dec 2004 kl. 19:27 (CET)

Jeg kan kun erklære mig enig, men så er det da forsøgt. Jeg håber, du får den nye minibus til at signalere den videbegærlige opdagelsesrejsende på vej ud i verden (og at den bliver helt anderledes end en stor amerikansk skolebus i legetøjsudgave). Villum Sejersen 5. dec 2004 kl. 22:36 (CET)

Heh jeg sysler med en ide om at tage et billede af min sovseskål og bruge den i en collage som "transportmiddel" - det er i hvert fald anderledes...men lad os nu se hvad jeg får bakset sammen :-) Mvh Malene Thyssen 5. dec 2004 kl. 22:59 (CET)