Wikipedia-diskussion:Pressekoordination

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Er der nogle, der har overvejet, om vi evt. skulle udsende en pressemeddelelse i forbindelse med, vi når de 40.000 artikler, eller om vi måske skulle vente til vi når 50.000? 40.000 nås jo nok en gang i næste måned, men 50.000 nok først nås om et halvt år eller mere. Personligt mener jeg godt, vi kunne gøre begge dele.--B.A.C. 19. feb 2006 kl. 05:03 (CET)

For maksimal omtale: Gør begge dele. For maksimal effekt: Gør det via PDFnet.dk og send et link. Dette ikke sagt for at få kunder i butikken, dem har jeg. Men PDFnet er en "avis", hvor artiklerne ikke bliver væk igen. PDFnet er i HTML-format, men alle artikler ligger endvidere som 1 A4-ark i PDF-format. Ud af PDFnet kan således komme "gammeldaws" papir. Desuden er alt på PDFnet ekstremt søgbart på alle søgemaskiner (har op til 6-800 daglige besøg alene fra Google).

Bedste hilsener

Tommy Hansen

Jeg synes ikke vi skal bruge så meget energi på en pressemeddelelse i forbindelse med de 40.000 artikler. Grunden til dette er, at ifølge prognoserne, så vil vi ramme de 50.000 en gang i efteråret. Vi skal passe på, at vi ikke trætter medierne. Denne nyhed vil nyhed sikkert drukne i nyheden om, at enwiki opnår en million artikler om ca. en uges tid. Desuden bliver Wikipedia omtalt ofte i medierne selvom vi ikke sender en pressemeddelse (jf. pressecentret, hvor listen ikke engang er komplet), så vi får stadig omtale. Af ting vi kan se frem til er en artikel om Wikipedia i Privat Computer med et interview af Malene. --Maitch 19. feb 2006 kl. 16:33 (CET)