Wikipedia-diskussion:Vurderinger af anbefalede emner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Efter at Wikipedia:Anbefalede emner/Lost, sæsoner af ikke længere opfylder kriterierne, skal vi have fundet ud af hvad der skal ske. Det skulle vi jo nok have fundet ud af for nogen tid siden. --Palnatoke 13. jun 2011, 17:44 (CEST)

Det burde vi nok have fundet ud af for noget tid siden, ja.
Jeg tænker, at man blot kan degradere emnet uden afstemning, når det er tydeligt, at det ikke længere opfylder kravene (som i tilfældet med Lost). Men det kan godt være, der skal være lidt mere håndfaste regler. --Sabbe 13. jun 2011, 17:55 (CEST)
Et praktisk problem er de automatisk genererede antal rundt omkring - vi skal måske have en ny kategori, hvor vi kan putte eks'er over i. --Palnatoke 13. jun 2011, 20:22 (CEST)
Ja. Det problem havde jeg ikke lige tænkt på. Der er jeg nok ikke teknisk nok til at finde på noget smart. Umiddelbart synes jeg bare, det er ærgerligt, at et emne fremstår som anbefalet, når det ikke længere er det. --Sabbe 21. jun 2011, 20:31 (CEST)
Er der fundet en løsning på ovenstående? Afstemningen ser ud til at have et entydigt resultat. Skal vi ikke til en start fjerne anbefalingsstjernen fra emnet, så man ikke bliver vildledt? --Santac 23. sep 2011, 09:20 (CEST)