Wikipedia:AA-TaskForce/Spillekonsoller

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Applications-development.svgDenne side beskriver et miniprojekt på Wikipedia.
I stil med projekterne på Wikipedia har miniprojekterne til formål at samle og koordinere forbedringen eller oprettelsen af artikler indenfor et bestemt område. Eventuelle diskussioner vedrørende projektet henvises til sidens diskussion.
Målet er at opnå AE-status

Velkommen til AA-TaskForce: Spillekonsoller. Dette projekt går ud på at få nogle gode uddybbende artikler om spillekonsoller. Fungerer som underdepartement til både WikiProjekt Computerspil og Wikipedia:AA-Taskforce, og er afviklet som et miniprojekt.

<NB! Der blev besluttet den 21. september, 2008 at vi benytter vendingen "spillekonsol(ler)" frem for "spilkonsoller". Se her for afstemningen.>

Deltagere[redigér wikikode]

Er du interesseret i dette emne er du meget velkommen til at deltage. Alt du skal gøre at at skrive dig på denne liste. Dette gøres ved at skrive: *{{bruger|dit brugernavn}}

Mål og artikler[redigér wikikode]

Sidst opsatte mål er, at der skal skrives 6 artikler i alt. De ses alle herunder. Hvis du har fundet dig en artikel du gerne vil skrive om, kan du "sætte" dig på denne artikel, ved at gå ind på Wikipedia:AA-TaskForce/Spillekonsoller/Overblik og skrive dig på den artikel du brænder for at skrive om. Du kan også besøge denne side for at se hvordan status er for de forskellige artikler, ligesom du også kan gå ind at skrive på hvis du f.eks. har nomineret artiklen til LA eller lignende.


6 artikler
0%Spillekonsoller (7.generation)
Gamepad.svg
25% PSP
GAPlayStation 3
25% Nintendo DS
75%Wii
25% Xbox 360

Opgaver[redigér wikikode]

  • Der skal oprettes en skabelon der indeholder alle spillekonsollerne i 7. generation. (F.eks. "{{Spillekonsoller (7. generation)}}")
(skriv på miniprojektets diskussionsside, hvordan den skal se ud)