Wikipedia:Ansøgning om administratorstatus/Seekers

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg vil meget gerne bidrage så meget som jeg nu kan til den danske wikipedia, både inden for oprettelse/opdatering af artikler, såvel som bekæmpelse af det hærværk unge brugere af wikipedia forsager :( Når jeg ser "nonsens" nu, så gendanner jeg selvfølelig siden, men så kan jeg heller ikke gøre meget andet end at skrive "admin bør se på det" i beskrivelses feltet... --Seekers 21. jan 2008, 04:25 (CET)

  • Støtter - Umiddelbart har jeg ikke set voldsomt meget til dig i diskussioner osv. - det er ikke nødvendigvis et krav at en administrator er aktiv i diskussioner, men det hjælper ofte. :) Det jeg har set til dig synes jeg til gengæld virker fint, og jeg tror umiddelbart at du godt ville kunne forvalte administratorrollen på rigtig måde. Støtter ikke - pga. hærværksproblemet diskuteret på din diskussionsside kan jeg ikke længere støtte din anmodning. Du må få lidt bedre styr på tingene først.. --Lhademmor 21. jan 2008, 09:54 (CET)
  • Støtter - Jo flere, jo bedre :) --Hejsa 21. jan 2008, 13:16 (CET)
  • Støtter - bruger har vundet min tillid.--Hockeyindustrien 21. jan 2008, 18:06 (CET)
  • Støtter - Fortsæt med det gode arbejde! --Mini Einstein (Allan) (Skriv til mig her...) 21. jan 2008, 18:15 (CET)
  • Neutral ---> Støtter - Normalt ville jeg anbefale en bruger med så få redigeringer at vente lidt, men dit arbejde ser særdeles seriøst ud :-) - Nico 21. jan 2008, 18:25 (CET)
  • Støtter - Mark Jensen 21. jan 2008, 22:53 (CET)
  • Støtter - Gennem dine gode og seriøse bidrag har du vundet min tillid. Især er det rart, at du er begyndt på at kigge den forsømte artikel Periodiske system igennem :-) --Rasmus81 22. jan 2008, 00:17 (CET)
  • Neutral - Seekers har lavet et stort arbejde med mange artikler, men der er ikke meget at se på i forhold til hærværksbekæmpelse. Jeg savner lidt nogle hærværksoprydninger - inkl. test-skabeloner til vandalerne bag. -- JGC 22. jan 2008, 01:43 (CET)
    Støtter ikke - Nu er der kommet gang i hærværksoprydningerne, men desværre men en hel del fodfejl. Som flere andre mener jeg at du lige bør bruge lidt tid på at få procedurerne på plads. Du er velkommen til at vende tilbage med en ny anmodning når dine bidrag viser at du har fået styr på hærværksbekæmpelsen. -- JGC 23. jan 2008, 12:22 (CET)
  • Støtter - du begår stadig nogle fejl, men det gør vi jo alle, og det ser ud til at du hurtigt kommer efter dine – jeg glæder mig over dine bidrag, der falder på et tørt sted, og det ser desuden ud til at din interesse for projektet i almindelighed kommer dig til gode. --CarinaT 22. jan 2008, 09:53 (CET)
  • Støtter ikke - Jeg er imponeret over dit seriøse engagement, men jeg mener dog, du har brug for lidt ekstra tid til at sætte dig ind i sagerne. Bare i dag har der været 3 "problemer" omkring din oprydning efter hærværk. Selvom du lærer hurtigt ville jeg foretrække, at disse ting var på plads før du bliver admin. --Sabbe 22. jan 2008, 23:28 (CET)
  • Neutral/ Støtter ikke - jf. JGC og Sabbe. Øv dig et par uger, så får du sikkert taget på det. --Palnatoke 22. jan 2008, 23:42 (CET)
  • Støtter ikke – jeg er enig med ovenstående. Hold øje med processerne på siden (og gerne på IRC, som du jo også allerede gør) i en rum tid og lav en anmodning igen. --Pred (diskussion) 23. jan 2008, 00:32 (CET)
Jeg trækker hermed min anmoding tilbage og holder mig fremover i baggrunden sammen med gundstof projektet. Trods for mine "forsøg" på at genoprette artikler efter hærværk, så vægter de 3 "fejl" som der er blevet påpeget på min diskssion side åbentbart frygtelig meget i forhold til hvad jeg bidrager med. Jeg ønskede administrator status fordi jeg syntes det er dobbelt arbejde at jeg skal tilføje test skabelon og derefter vente på en administrator skal se det og evt. blokere brugeren i 2 timer, og så er der "nonsens" siderne hvor jeg bare kan indsætte hurtigslet og igen vente på en admin skal se det. Det er ikke ment som en start på en diskussion, men en afslutning på denne anmodning. Slutter. --Seekers 23. jan 2008, 12:38 (CET)
Lidt tid til at blive fortrolig med systemet vil nok være gavnligt, men man kan godt, som bruger, gendanne efter hærværk - eneste forskel er at man skal omkring et redigeringsvindue med et beskrivelsesfelt. Det som kun en administrator kan er : sletning, blokering og patruljering. Håber du fortsat vil være opmærksom på vandalerne, og anmoder om administratorstatus igen senere - Nico 23. jan 2008, 12:48 (CET)