Wikipedia:Landsbybrønden/Ændre lemma

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Ændre lemma[rediger kildetekst]

Jeg oprettede en artikel med navn (lemma): Hans Andresen

En anden bruger mente, at der kunne være flere af dette navn, og derfor lavede han "redirection" fra Hans Andresen til Hans Andresen (sydslesvig)

Jeg kan godt tilsluttede mig princippet for at ændre lemma, men det er gjort teknisk forkert, og derudover er Sydslesvig et proprium, der staves med stort begyndelsesbogstav, så der skal foretages ændring i lemma, og det skal man formentlig være administrator for at kunne gøre

Den nuværende artikel Hans Andresen skal laves om til at indeholde henvisning om flertydighed (det kan jeg sådan set godt selv, men jeg vil ikke foregribe begivenhedernes gang, før en administrator har udtalt sig om problematikken).

Den anden artikel, der nu hedder Hans Andresen (sydslesvig) skal have rettet i lemma, så der kommer til at stå Hans Andresen (Sydslesvig), altså rettelse til stort S. Inden det er sket, vil jeg kvie mig ved at henvise til den ....

mvh --Hans Christophersen 23. aug 2008, 07:53 (CEST)

Jeg har nu flyttet artiklen til Hans Andresen (Sydslesvig) og slettet den forkerte omdirigering. Du må meget gerne gå i kast med at lave flertydighedssiden, hvis der vel at mærke er flere Hans Andresen'er vi skal have henvist til. Mvh. Sabbe 23. aug 2008, 08:10 (CEST)