Wikipedia:Landsbybrønden/Alternativ landsbybrønd

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Alternativ landsbybrønd[rediger kildetekst]

Under diskussionne om masserettelser gled diskussionen hen til emnet om der skal etableres et mere uformelt sted "Ved Gadekæret", hvor emnet var bredere og man ikke skulle tænke på formater og eventuel arkivering. Personligt synes jeg, der er meget vide rammer ved Brønden og arkiveringsformateringen skal jo nok blive rettet. Hvad synes andre? Har vi brug for endnu en kommunikationskanal? --Rune Magnussen 13. aug 2005 kl. 00:45 (CEST)


Indlæg flyttet fra masserettelser ...

Når nu vi er i gang med en løsere diskussion her ved brønden, kunne jeg godt tænke mig at lufte tanken om at vi skal ha' 2 sider: en brønd, hvor man kan sludre om løst og fast, uden at skulle tænke på opsætning og brønd-tags, arkiv-sortering osv, - og et ting, til egentlige temadebatter som man ønsker skal nå frem til en konklusion - ligesom brønden fungerer nu. Det er ikke let fornye brugere, som måske netop har brug for den brede diskussion at gå i gang med en snak ved brønden, som det er nu. (forøvrigt heller ikke for andre som sjældent , eller aldrig har startet et nyt emne). - vh. Nico 9. aug 2005 kl. 15:41 (CEST)

Det synes jeg da lyder som et rigtigt godt forslag. Kan helt tilslutte mig Nico. Cleveland 12. aug 2005 kl. 17:37 (CEST)
Ville det så ikke være smart med BÅDE landsbybrønden OG gadekæret, bare for at runde det spørgsmål af? Så kan folk jo selv vælge hvor tørstige de er :-) G®iffen 12. aug 2005 kl. 22:36 (CEST)

Landsbybrønd, artikeldiskussionssider, brugerdiskussionssider, "email denne bruger", IRC... nej, vi har vist kommunikationskanaler nok som det er. --Palnatoke 13. aug 2005 kl. 00:59 (CEST)