Wikipedia:Landsbybrønden/Commons-sletteritis

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Commons-sletteritis[rediger kildetekst]

Med den grasserende sletteritis på Commons er der ingen god grund til at opfordre folk til at uploade dertil. Når/hvis de aktive på Wikimedia Commons får et mere fornuftigt forhold til åbent indhold og de forskellige udtryk som bruges i den sammenhæng i forskellige lande og på forskellige sprog, kan vi overveje det igen. Indtil da bør upload til Commons begrænses og vi bør undlade at opfordre dertil. --Palnatoke 27. mar 2007 kl. 06:30 (CEST)

Hvis du snakker om den emsige tosse der har nomineret et halvt hundrede skabeloner til sletning (overdrivelse fremmer forståelsen) så kunne jeg ikke være mere enig. --Lhademmor 27. mar 2007 kl. 08:18 (CEST)
I hvert fald skal vi opfordre folk til at være meget påpasselige med upload dertil og kun gøre det, når licensen er åbenlys og helt sikker. --PhoenixV 27. mar 2007 kl. 09:01 (CEST)
I øjeblikket ser Commons ud til at være gået i selvsving så jeg er enig med Palnatoke. Valentin 4. maj 2007 kl. 00:05 (CEST)
En kogle blokerede mig permanent i går og slettede et frit billede, så (selvom det er genoprettet) er jeg enig med Palnatoke. --Lhademmor 4. maj 2007 kl. 23:01 (CEST)