Wikipedia:Landsbybrønden/Diskussionssider

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Diskussionssider[rediger kildetekst]

Jeg undrer mig, hvorfor skal man nederst på siden, for at skrive nye indlæg. Vil det ikke være mere praktisk at starte foroven ?? Hvis emnet har været diskuteret tidligere, så har jeg ikke været opmærksom --Ultraman 19. aug 2005 kl. 19:02 (CEST)

Jeg følger tilsyneladende ikke den nye procedure som angivet. Ser ud til at mit indlæg vises med småt --Ultraman 19. aug 2005 kl. 19:07 (CEST)
Jeg ved ikke hvorfor det blev med småt, men man skal selv indsætte overskriften med ==(overskrift)==. Mht. dit egentlige spørgsmål, så kunne vi sagtens have nye indlæg øverst. --Martin 19. aug 2005 kl. 23:10 (CEST)
Det er ikke mere end en måneds tid siden jeg sidst satte min mening i en debat om samme emne, men lige p.t. kan jeg ikke finde det.
Den netikette jeg lærte da jeg fik modem i sin tid anbefaler at man i lukkede fora (som en mailveksling mellem 2-3 personer) skriver det nyeste øverst, da folk må formodes at kende foregående indhold inden de åbner teksten. Derimod anbefales det i offentlige fora (som en debat, en chat, eller en wiki-diskussion) at lægge de nyeste nederst, da det giver en mere logisk rækkefølge for dem der skal sætte sig ind i sagerne fra en ende af (så skal man ikke læse lidt ned, hoppe op, læse ned til det første, hoppe op, læse ned, hoppe... U get it...)
Det endelige argument bliver: Læg nye wiki-indlæg nederst, ellers kan jeg sq ikke følge med ;o)
G®iffen 19. aug 2005 kl. 23:34 (CEST)
Et stykke franskbrød med Tun!
Hvad er det hurtigste stykke smørrebrød?
Med ovenstående eksempel, mener jeg at det skulle være ret klart at den eneste fornuftige måde at strukturere skriftlig kommunikation, hvadenten det er på en diskussionsside, email eller andet er at have det nyeste indhold nederst. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 20. aug 2005 kl. 05:03 (CEST)
Udover ovenstående bliver det vægtigste agument at vi har brugt den nuværende metode til mange tusinde diskussionssider. Hvis vi laver det om bliver det for alvor forvirrende. Jeg tror ikke vi kan få en robot til at vende siderne uden at der går total fisk i dem, så om ikke andet, så må det være argumentet. --Jørgen 20. aug 2005 kl. 08:49 (CEST)

Jeg undrer mig ikke mere. Det ser fornuftigt ud at fasholde gældende regler --Ultraman 20. aug 2005 kl. 11:24 (CEST)

Jeg prøver at få styr på Diskussion:Science fiction, men den er et syndigt rod af indlæg oppe og nede. Kunne man formå folk til at skrive til i bunden? På forhånd tak. --Palnatoke 24. aug 2005 kl. 08:28 (CEST)