Wikipedia:Landsbybrønden/Domænet Wikipedia.dk

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Domænet Wikipedia.dk[rediger kildetekst]

Hej.

Burde domænet wikipedia.dk ikke bare føre hen til da.wikipedia.org? Det er da lidt underligt, at man også har mulighed for at vælge den norske, svenske eller finske udgave af wikipedia - der er alligevel er så mange artikler på den danske wiki??? --AlexanderSS 13. mar 2007 kl. 23:05 (CET)

tjo men vi har jo ikke nogen bestemmelse over domænet da det tilhører Bruger:Christian List--Jan Friberg 13. mar 2007 kl. 23:11 (CET)
Internetdomæner er opdelt på lande, ikke på sprog. I Danmark tales der mange sprog, derfor er http://wikipedia.dk en portal til nogle af de mest anvendte sprog i Danmark. Et andet godt eksempel er den hollandske portal på http://wikipedia.nl som jeg har fået en kopi af og modelleret den danske efter. I øvrigt er man velkommen til at komme med forbedringsforslag til portalen, så ændrer jeg selvfølgelig gerne. --Christian List 14. mar 2007 kl. 01:45 (CET)

Jeg mener, at det ville være lettere at bruge Wikipedia (dansk), hvis websiden wikipedia.dk bare henviste til forsiden på da.wikipedia.org. --AlexanderSS 14. mar 2007 kl. 18:09 (CET)