Wikipedia:Landsbybrønden/Eksterne henvisninger - fansites

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Fansites i eksterne henvisninger[rediger kildetekst]

Jeg kunne godt tænke mig at vi fik en policy om fansites. For eksempel noget i stil med:

"Der linkes kun til fansites, hvis der ikke er en officiel website."

Hvad siger I andre? --Palnatoke 29. jul 2005 kl. 09:25 (CEST)

Det lyder som et udmærket forslag. Men hvis det udelukkende drejer sig om at slippe for at tage stilling til aditwars over flere forskellige fansites, så synes jeg vi skulle tage udgangspunkt i den situation istedet. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 29. jul 2005 kl. 10:40 (CEST)
Jeg støtter Palnatokes forslag. --Martin 30. jul 2005 kl. 22:13 (CEST)
Problemet er, at der nogle (få) gange findes fansider, som er bedre end den officielle. Jeg synes vi skulle kigge på de individuelle sider, og derefter beslutte om de er noget værd. Jeg synes også det kunne være rart at definere en øvre grænse for antallet af eksterne henvisninger. Det er ikke meningen at Wikipedia skal være en linksamling, og der findes sider hvor der bliver brugt mere plads på eksterne henvisninger end reel tekst. For et ekstremt tilfælde af dette se artiklen om Sex. Hvis nu man f.eks. sagde maks. fem links, så kunne man fjerne de dårligste sider, og dermed sikre at kvaliteten af henvisningerne er i top. --Maitch 31. jul 2005 kl. 13:13 (CEST)
Jeg mener at de eksterne henvisninger fortrinsvis bør henvise til steder med dansk indhold, medmindre der ikke findes nogen danske sider for emnet. For eksemplet med sex ville det omgående drastisk formindske antallet (de engelske kan eventuelt flyttes til engelsk Wikipedia). Links til sider med indhold på andre sprog høre hjemme på den respektive Wikipedia. Jeg tror det er sjældent at man kan finde gode grunde til at putte mere end 3 eksterne links på en side. I så fald hører nogle af linkene sandsynligvis hjemme på andre sider, eller på en side der ikke er skrevet endnu. --Christian List 31. jul 2005 kl. 14:38 (CEST)
Jeg er meget enig med Maitch og Christian. Jeg har i øvrigt forsøgt at forbedre sex - men grundet emnets natur er der brug for at kigge grundigt på den. Kunne nogen overtales til det? (Jeg har rettet Jeres links ovenfor til at pege på den oprindelige version for ikke at forplumre diskussionen) --Martin 31. jul 2005 kl. 20:20 (CEST)