Wikipedia:Landsbybrønden/Elections

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Elections[redigér wikikode]

Hi, Board election of this year begins. Would you like to link Election notice from Recentchanges of Danish projects including Wikipedia? Election notice is available in several languages including English on meta. If you translate it into Danish, it will be much more appreciated. KIZU 2. jun 2005 kl. 23:35 (CEST)Jeg har oversat den engelske medd. nedenfor. De anførte link er rettet til at føre til de relevante stede på engelsk wikimedia, da jeg ikke rigtig tror, at disse findes på dansk. Kategorien står med den engelske kategori Når oversættelsen er kontrolleret, vil en eller anden venligst indsætte meddelelsen på det rigtige sted på dansk wikimedia og sende meddelelse og link om det til valgkomitéen. --Sir48 (Thyge) 5. jun 2005 kl. 13:38 (CEST)

Jeg syntes det ser fint ud. Jeg foreslår at du bare overfører og informere selv. Du må også gerne sætte dig selv på listen over oversættere, hvis du er interesseret. Hvis du mangler hjælp med et eller andet, så sig til. --Christian List 5. jun 2005 kl. 15:28 (CEST)
Takker, men jeg har ingen anelse om Wikimedia og Meta-wiki, så det må jeg hellere lade være med at forsøge. :) --Sir48 (Thyge) 5. jun 2005 kl. 16:16 (CEST)


Valget for 2005 går nu i gang. Oversæt og send valginformationen (sammen med et link til dit sprog) til det Wikimedia projekt, hvor du er aktiv.
Kun Danny, Aphaia, Datrio eller Bjarte må redigere originalen på meta.

Hej alle,

Valg i 2005 til bestyrelsen for Wikimedia Foundation vil snart gå i gang. Det er jer wikimedianere, som skal vælge to repræsentanter for bidragydere til Wikimedia i hele verden. Medlemmer af bestyrelsen (Board of Trustees) træffer de endelige beslutninger for Wikimedia Foundation. Bestyrelsens rolle er ikke at være website leder.

Vi stemmer om to pladser. Valget gælder for to år, og de to pladser er helt ens. For at kunne stemme må du have foretaget mindst 400 redigeringer i alt på Wikimedia projekter før kl. 0:00, 30. maj 2005 (UTC), og mindst ét af disse må være foretaget 90 dage før afstemningen. Bemærk, at valgkoordinatorerne kan diskvalificere stemmer fra permanent blokerede brugere eller brugere med flere navne. At stemme fra mere end ét projekt vil også blive anset for at stemme under flere navne. Valget sker efter reglerne for Approval voting. Hver vælger kan stemme på så mange kandidater til hver post, som han eller hun ønsker. De to kandidater med flest stemmer vil blive erklæret for vindere. I tilfælde af stemmelighed vil der blive annonceret en afgørende afstemning.

Interesserede kandidater kan udfylde en tilmeldelsesblanket på m:Election candidates 2005 eller dennes underside(r) fra kl. 00:00, 7. juni 2005 (UTC). Derefter vil de have op til tre uger til at præsentere sig for resten af Wikimedias brugere. Oversættelsesteamet vil oversætte indlæggene til ethvert muligt sprog og derefter vil stemmeafgivningen foregår.

Her er tidsplanen for dette års afstemning:

Opstilling som kandidat
fra kl. 0:00, tirsdag d. 7. juni 2005 (UTC)
til kl. 24:00, mandag d. 27. juni 2005 (UTC)
Stemmeafgivning
fra kl. 0:00, tirsdag d. 28. juni 2005 (UTC)
til kl. 24:00, mandag d. 11. juli 2005 (UTC)
Taler du et andet sprog, så oversæt venligst denne meddelelse og indsæt den på de respektive Wikimedia projekter på disse sprog. Når det er sket, så informér os venligst på m:Election notice translations 2005.

Har du lyst til at stå for oversættelse af yderligere meddelelser, så opfør dig venligst på listen m:Election notice translations 2005#Coordinators.

Endelig vil vi gerne ønske alle kandidater held og lykke med denne afstemning.

Valgkoordinatorer, Wikimedia Election Committee

Påminnelse om valg[redigér wikikode]

Jeg ville bare minne dere på styrevalget i Wikimedia-stiftelsen, og at vi ennå venter på flere som er interesserte å stille som kandidater til å være styremedlemmer! Hvem som helst som har mer enn 400 redigeringer før 30. mai kan stille til valg, og det er mange av dere her på da! :) Det er nok en del arbeid, men kan vera inspirerande for de som kunne tenke seg å ta Wikimediaarbeidet sitt ett hakk lenger (dessuten er det ikke så rent dårlig å ha på CVen sin heller!).

Du kan lese mer om valget på meta:Elections for the Board of Trustees of the Wikimedia Foundation, 2005/No (på bokmål). Hjertelig hilsen Bjarte (valkomitémedlem). 31. mai 2005 kl. 1418 (UTC)

Og hvis en administrator kunne legge inn en lenke til valget a la den på en:Special:Recentchanges (her for eksempel) hadde det vært fint :). BjarteSorensen 19. jun 2005 kl. 15:55 (CEST)