Wikipedia:Landsbybrønden/Flytteforslag, sammenskrivningsforslag og opdelingsforslag

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Flytteforslag, sammenskrivningsforslag og opdelingsforslag[rediger kildetekst]

Der findes mange forskellige oprydningslister og -kategorier (eller hvad man nu skal kalde dem) på Wikipedia. Der har været eksempler på, at ikke alle interesserede har set, at en artikel har været på en sådan liste og derfor er blivet overrasket over at en artikel bliver rettet i overensstemmelse med forslaget.

Som eksempler kan nævnes Kategori:Flytningsforslag, Kategori:Sammenfletningsforslag og Kategori:Opdelingsforslag. Min teori er, at det er lettere at følge med, hvis der kun er få forslag i hver kategori, og at der løbende følges op.

Der er mange, der løbende rydder og det er nu lykkedes at få Kategori:Flytningsforslag (i alt 16 stk) og Kategori:Opdelingsforslag (2 stk.) næsten tømt. Jeg håbede derfor at det kunne lade sig gøre at komme helt i bund med de 2 kategorier. Så hvis der er nogen, der har en holdning til forslagene, så håber jeg, at de vil kigge forbi kategorierne iden forslagene bliver effektueret.

(Der sker også jævnligt sammenskrivninger, så hvis nogen har en holdning til de p.t. 507 sammenskrivningsforslag, så må de også gerne kigge forbi den kategori.) --MGA73 2. nov 2008, 14:17 (CET)

Bare til orientering, så er der en diskussion om et flytteforslag her: Kategoridiskussion:Stauder. Så hvis nogen har interesse i at deltage i diskussionen, så er de velkommen til at kigge forbi. --MGA73 7. dec 2008, 16:10 (CET)