Wikipedia:Landsbybrønden/Hjælp til skabeloner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hjælp til skabeloner[rediger kildetekst]

Jeg kan ikke finde ud af at oprette en skabelon. Jeg synes ikke vejledningen hjælper ret meget, så kan nogen hjælpe? Eller er der et sted man kan poste ønsker til skabeloner, så dem der allerede kan finde ud af det, kan lave dem? Specifikt savner jeg skabeloner som disse på det engelske wiki: en:Template:Future film og en:Template:Imdb name. --Malou 8. jun 2006 kl. 11:41 (CEST)

Nu har jeg faktisk fundet en af mine ønskede skabeloner: Skabelon:UdgivelseFremtid, men den fremgår så vidt jeg kan se ikke på Wikipedia:Skabeloner. --Malou 8. jun 2006 kl. 12:02 (CEST)
Der findes en - næsten usynlig - sektion for "efterspurgte skabeloner" på Wikipedia:Efterspurgte artikler. Men mens vi er ved emnet kunne det faktisk være meget rart at oprette en "afdeling" eller WikiProjekt el. lign. som skulle tage sig af
  1. Oprettelse af nyttige skabeloner
  2. Justering af nuværende skabeloner (bl.a. sørge for at skabelonerne ligner hinanden).
  3. Skrivning af noget dokumentation om, hvordan man laver skabeloner som ovenstående.
  4. Sørge for at alle skabeloner er repræsenterede på skabelonoversigten.
Selvom jeg personligt gerne vil hjælpe, er jeg ikke den største skabelonguru. Bør vi brainstorme? --Lhademmor 8. jun 2006 kl. 12:04 (CEST)
Hej Malou, jeg har oprettet skabelonen {{Imdb navn}}. Bemærk, at den henter artikelnavnet automatisk. Hvis der er problemer med anvendelsen af den, så vend tilbage. I øvrigt: Bortset fra, at skabeloner kan indeholde diverse parametre og andre specialiteter, så redigeres og oprettes de på samme måde som en artikel, blot med "Skabelon:" foran titlen. Mvh --Sir48 (Thyge) 8. jun 2006 kl. 12:25 (CEST)

Ugens artikkel på Nynorsk Wiki[rediger kildetekst]

Hei! Eg er han som skreiv mesteparten av artikkelen om DS «Oster» på nynorsk wikipedia. På Samfunnshuset (som er vår Landsbybrønd) kom det opp eit seint, men godt ønske om å bytte ut bildet (som til då var det einaste) med bildet commons:Image:DS Oster2003.jpg som er av nyare dato, og med betre kvalitet.Dette er gjort både på nn og på no. Kunne nokon endre det på dansk wikipedia også? --84.48.91.145 9. jun 2006 kl. 17:55 (CEST) (nn:Brukar:Anders)