Wikipedia:Landsbybrønden/Hovedartikel/uddybende artikel

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hovedartikel/uddybende artikel[rediger kildetekst]

Under generelle skabeloner har jeg indlagt de to skabeloner {{Hovedartikel3}} og {{Uddybende3}} til brug i stedet for {{Hovedartikel}} eller {{Uddybende}}, da de nye IMHO er pænere - og i øvrigt har flere faciliteter. Bl.a. dækker de fra en til ti henvisninger, og teksten kan modificeres med parameter. De to nye skabeloner er beskrevet og vist med eksempler på Skabelondiskussion:Hovedartikel3 og Skabelondiskussion:Uddybende3.

Skabelonen "Hovedartikel3" vil kunne benyttes på kategorisider i stedet for {{katmere}}.

Et par eksempler:

Hovedartikel: Solsystemet.
Hovedartikler: Solen og Månen.
Uddybende Uddybende artikel: Solen
Uddybende Uddybende artikler: Solen, Månen og Jorden
Uddybende Se også: Månen

Skabelonerne udnytter hjælpeskabelonen Skabelon:Multiparametre, der i sig selv rummer nyttig funktionalitet, se skabelonsiden med eksempler.

--Sir48 (Thyge) 3. aug 2007, 15:03 (CEST)

Smukt. Er det muligt/ønskeligt helt at slette de gamle udgaver, så eksisterende artikler også kommer til at anvende de nye skabeloner? Jeg kan se at der nok er et problem med {{Hovedartikler}} der anvender en anden syntaks, men {{Hovedartikel}}, {{Uddybende}} og {{Uddybende2}} burde kunne ændres til viderestillinger uden problemer. -- JGC 3. aug 2007, 18:45 (CEST)

Det kunne sikkert bottes, men der vil nok opstå for mange problemer pga. forskellig brug. Men en botejer må da gerne se på det. Ellers klares det manuelt med tiden. --Sir48 (Thyge) 3. aug 2007, 18:59 (CEST)

Det skulle ikke være nødvendigt med bots. Når syntaksen er ens skulle en redirect være nok. "Problembarnet" {{Hovedartikler}} er der <20 der inkluderer - så det kan om nødvendigt klares med håndkraft. -- JGC 3. aug 2007, 19:20 (CEST)