Wikipedia:Landsbybrønden/Hvordan ændrer man overskriften/emnet for en artikel?

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Intet behov for forsejling Denne diskussion vurderes ikke at have behov for en konklusion. Diskussionen kan arkiveres fra 10. december. Sluttidspunktet kan løbende justeres, hvis diskussionen stadig er i gang.

Hvordan ændrer man overskriften/emnet for en artikel?[redigér wikikode]

Jeg har redigeret lidt i artiklen om rødgran, men jeg kan ikke finde ud af at ændre selve emnet fra Rød-Gran til Rødgran. Kan jeg overhovedet gøre det som almindelige dødelig?

Og hvis jeg har stillet det her spørgsmål forkert, kan I så ikke vejlede mig, så jeg gør det rigtigt næste gang?

Kornum 6. dec 2006 kl. 22:12 (CET)

Hej Kornum - Du bruger fanebladet flyt, og udfylder med nyt navn og begrundelse. Det er fint at spørge her, men man kan også bruge de enleæte artiklers diskussionsside. vh. Nico 6. dec 2006 kl. 22:18 (CET)

Når jeg prøver at flytte det, får jeg fejlmeddelelsen: En side med dette navn eksisterer allerede, eller det navn du har valgt er ikke gyldigt. Vælg et andet navn. Jeg flytter fra Rød-Gran til Rødgran. Det må jo være fordi artiklen Rødgran allerede eksisterer, men jeg kan ikke finde den.

Og er der nogen der læser de enkelte artiklers diskussionsside? Jeg mener, rødgraner er måske ikke ligefrem det mest læste emne.

Kornum 6. dec 2006 kl. 22:34 (CET)

Jeg har nu flyttet artiklen. Normalt kan registrerede brugere flytte artikler også selvom der er en redirect der peger på den men i dette tilfælde var der 3 redigeringer og derfor skal den slettes først hvilket administratorer kun kan gøre.--Jan Friberg 6. dec 2006 kl. 22:43 (CET)
Hvis der kun er én redigering (altså den redigering, som opsatte redirecten), kan man flytte ind oveni den; ellers skal man, som Jan skriver, have en administrator til hjælp. --Palnatoke 6. dec 2006 kl. 22:49 (CET)