Wikipedia:Landsbybrønden/Indsættelse af egne links

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Indsættelse af egne links[rediger kildetekst]

Der skal naturligvis være strenge regler her på Wikipedia. Der gælder åbenbart den regel, at man ikke bør indsætte links til egne sider. Jeg kan bestemt godt se fornuften bag denne regel, men den kan også blive lidt lattterlig, hvis den håndhæves uden »common sense«. Hvis nu en bidragyder vitterligt har noget vægtigt at bidrage med som links, bør det efter min bedste overbevisning være indholdet i linket og ikke afsenderen, der ligger til grund for afgørelsen i redaktionsprocessen.

Jeg sidder som kulturredaktør på Flensborg Avis med stakkevis af gode links til egne artikler, som jeg gerne vil stille til rådighed - det er ren filantroopi, der er ikke andre bagtanker med det end at give Wikiepedias brugere adgang til links til specifikke emner med relation til Tyskland, som man næppe finder ret mange andre steder på dansk.

Desværre er mine links blevet taget af Wikipedia med ovennævnte begrundelse. Det, synes jeg, er en skam: Se for eksempel her:

WIKIPEDIA-ARTIKEL FORESLÅET LINK Flensborg Avis [1] Nazisme [2] Sydslesvig [3] Østfrisland [4] Østpreussen [5] Pommern [6] Vietnam [7] Malta [8] Dan Turèll [9] Potsdam [10] Vadehavet [11] Nordfriesland [12] Irak-krigen [13] Marlene Dietrich [14] Potsdamer Platz [15] Ruhr-distriktet [16] Vandrerhjem [17] Berlin (historie) [18]

Med venlig hilsen

Hans Christian Davidsen Kulturredaktør Flensborg Avis

Wikipedia skal ikke være en linksamling, men du skal da være velkommen til på diskussionssider og din brugerside at gøre opmærksom på disse links. Så kan andre indsætte dem i artiklerne, hvis de finder dem relevante nok. --Palnatoke 15. apr 2008, 09:25 (CEST)