Wikipedia:Landsbybrønden/Kategori:Født i

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Kategori:Født i[rediger kildetekst]

Alle underkategorier i Kategori:Personer efter fødselsår er navngivet "Født i ÅÅÅÅ", mens de i Kategori:Personer efter dødsår er navngivet mere korrekt i flertal: "Døde i ÅÅÅÅ". Så en afdød person har kategorierne født i åååå, døde i åååå. Det ser selvfølgelig rigtigt ud i artiklen, hvis man læser "døde" som verbum, men det er det jo et substantiv.

Derfor bør alle underkategorierne af typen "født i" rettes til "fødte i" (forhåbentlig af en bot). Men bemærkninger udbedes. --Sir48 (Thyge) 9. jul 2010, 14:46 (CEST)

Jeg har fuld forståelse for dit forslag, som jeg desværre ikke støtter. Problemet er i mine øjne, at "fødte i" mere opfattes som et verbum og dermed en handling der kun kan foretages af kvinder. --|EPO| COM: 19. jul 2010, 15:03 (CEST)
Da de fleste artikler bruger {{FD}} så er det ret let at fixe alle artiklerne. Og katergorierne kan vist sagtens flyttes med en bot hvis det kommer dertil. Man kunne måske omgå det ved at rette til hhv. fødselsår og dødsår :-) --MGA73 31. jul 2010, 00:15 (CEST)