Wikipedia:Landsbybrønden/Link til Wikiordbogen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Link til wikiordbogen[rediger kildetekst]

Jeg kom til at tænke på, om der kan laves link til wikiordbogen. Eller eventuelt redirect. Man kan så kopiere teksten fra wikipedia og sætte den ind i wikiordbogen. Derefter kan man rette den gamle artikel i wikipedia til et redirect. Hvis nogen så en dag vil lave en "lang" artikel i wikipedia, så kan de jo bare overskrive redirect'et.

Fordelen er, at man slipper for at "mangle" ord i wikipedia og man kan hurtigt tømme listen over korte artikler.

Er det en ok idé eller er det noget sludder? --MGA73 29. jul 2008, 18:12 (CEST)

Wikt:elevator kan bruges som genvej, eller [[Wikt:elevator|elevator]], men jeg husker ikke lige politikken omkring det. - Nico 30. jul 2008, 14:21 (CEST)
Det er ikke teknisk muligt at oprette en omdirigering til andre steder end dansk Wikipedia. Mht. til politkker, mener jeg ikke, at der findes nogen skrevne regler om det. Men vil personligt mene, at det kan være en fordel med en ordbogshenvisning til et kompliceret/usædvanligt ord, der er nødvendigt at anvende i artiklen, såfremt ordet ikke med rette kan forventes beskrevet i en encyklopædi frem for en ordbog.
Gav det mening? --|EPO| 30. jul 2008, 17:24 (CEST)
Ja meget. Nu mangler der så vidt jeg kan se bare 2 ting: 1. En beslutning om, hvorvidt det er en god idé at lave et link til ordbogen. 2. Mht. teknisk umuligt, menes der så "Det er ikke lavet endnu" eller "Det kan ikke laves"? --MGA73 30. jul 2008, 23:56 (CEST)
Så længe, der ikke er andre, der giver deres mening til kende, bliver det nok svært at bedømme en generel holdning.
Tror nu nok, at det vil kunne lade sig gøre med tiden. En gang virkede omdirigeringer til afsnit i artiklerne ikke, så det er muligt, at det indføres en dag. Du kan evt. foreslå det på Bugzilla. --|EPO| 31. jul 2008, 22:19 (CEST)