Spring til indhold

Wikipedia:Landsbybrønden/Mens vi venter på, at DR Bonanza er fuldt migreret til DR Gensyn og kb.dk

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Mens vi venter på, at DR Bonanza er fuldt migreret til DR Gensyn og kb.dk[rediger kildetekst]

Hej alle,

lang historie kort: DR Bonanza lukkede før alt materialet var migreret til hhv. DR Gensyn og Det Kongelige Bibliotek. Det giver problemer med de artikler, der refererer til radio- og TV-programmer, der ellers var tilgængelige på Bonanzas guldgrube.

Heldigvis ser det ud til, at archive.org har fanget mange af Bonanza-siderne, der havde mediefilerne indlejret, dog uden selve mediet, dvs. kun oplysninger (ofte mangelfulde og fejlbehæftede) om mediet; dato, medvirkende &c. er i øjeblikket tilgængeligt. Men det er da bedre end ingenting.

Spørgsmålet er, om vi kan gøre noget for at forhindre, at referencer pludselig bliver slettet, fordi de nu (forhåbentlig midlertidigt) reelt er utilgængelige, hvis de henviser til bestemte steder, der er afhængige af, at man faktisk kan afspille mediefilerne.

Under alle omstændigheder vil der ligge et arbejde forude med at få migreret referencerne til at pege ind i DR Gensyn og kb.dk.

Bemærk desuden, at programmer på Gensyn er udstyret med udløbsdato! Så en henvisning derhen har (teoretisk set) begrænset holdbarhed. Men den tid den sort. Eller?

Mange hilsner pxyaeq