Wikipedia:Landsbybrønden/Nørre Jærnløse Mølle

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Mit navn er Bob Collowân, og jeg har oprettet en artikel om Nørre Jærnløse Mølle i Nørre Jærnløse, som er en lille flække på Vestjælland. Jeg har nogle billeder, som jeg selv har taget, og som jeg gerne vil uploade og indsætte i artiklen, men desværre har jeg ikke styr på licenserne og beder derfor om hjælp til at ordne de juridiske anliggender. --Bob Collowân 10. aug 2008, 20:23 (CEST)

Jeg er langt fra selv den største licensmand, men under upload er der også nogle punkter til forslag, når det er eget værk. Hvis du vælger et af punkterne kan du (uden at uploade billedet) se et eksempel på licensen. Og så er det næsten bare i grove træk at læse sig frem til det. Det var i hvert fald en mulighed :) --Anigif 11. aug 2008, 01:33 (CEST)
Hvis det drejer sig om billeder du selv har taget og som du ikke har noget imod at andre folk anvender uanset formål, skal du specificere under "Author(s)" at det er dig dvs wikibrugeren der har taget det og derefter vælge kategorien {PD-self} dvs "Own work, all rights released". Så skulle der ikke være nogen problemer. --Saddhiyama 11. aug 2008, 01:40 (CEST)
Mange tak for vejledningen. Når jeg prøver at uploade billedet, står der, at jeg skal give det en "klar og detaljeret beskrivelse". Hvordan skal dette gøres? Alt, hvad jeg kan skrive, er, at billedet forestiller Nørre Jærnløse Mølle, og at det er taget af mig den 5. august år 2008. Er det mon tilstrækkeligt? --Bob Collowân 11. aug 2008, 14:05 (CEST)
Nu har jeg selv prøvet mig frem. Billedets navn er Billede:Nr. Jærnløse Mølle 6.JPG. Kan beskrivelsen godkendes? --Bob Collowân 12. aug 2008, 13:38 (CEST)
Ja, det ser fint ud. --Christian List 25. aug 2008, 02:27 (CEST)