Wikipedia:Landsbybrønden/Navboks

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Navboks[redigér wikikode]

Er der nogen som ved hvorfor skabelon:Navboks nu virker med vis/skjul (collapse), når funktionen for nogle uger siden ikke virkede? Og hvilke andre skabeloner er som minimum nødvendige, for at navboks-skabelonen virker?

Jeg har nemlig problemer i et andet wikiprojekt (se), hvor funktionen ikke virker.

--Ribe 5. dec 2009, 00:17 (CET)

Mig bekendt har den virket hele tiden. Vis/Skjul er lavet ved hjælp af javascript, så muligvis har din browser haft et lidt anstrengt forhold til Mediawiki:Common.js en overgang. Hvad angår din egen wiki, så mangler du ihvertfald javascriptfunktionen hasClass, som du kan gafle herunder eller fra Common.js. Jeg tør ikke lægge hovedet på blokken, og sige at det er det eneste, men hvis det stadig ikke virker for dig, så sig lige til igen. -- 5. dec 2009, 00:30 (CET)
/* Test if an element has a certain class **************************************
*
* Description: Uses regular expressions and caching for better performance.
* Maintainers: [[User:Mike Dillon]], [[User:R. Koot]], [[User:SG]]
*/
 
var hasClass = (function () {
var reCache = {};
return function (element, className) {
return (reCache[className] ? reCache[className] : (reCache[className] = new RegExp("(?:\\s|^)" + className + "(?:\\s|$)"))).test(element.className);
};
})();

OK, tak for det, har fundet ud af, at man i skabelon:navboks under ingen omstændigheder må erstatte '#default=collapsible' med '#default=collapsed' , så går det galt. Og med 2 uafhængige fejl går det ikke godt.

I øvrigt øger det forvirringen, at skabelonen delvist er oversat til dansk og at skabelon:Tnavbar ikke findes på andre sprog-versioner af Wikipedia, der i stedet benytter skabelon:Navbar (og ikke skabelon:NavBar).

--Ribe 7. dec 2009, 20:04 (CET)

Det er nok ikke så meget navnet som funktionen der er afgørende; jeg fandt dog denne norske: no:Mal:Tnavbar med samme navn.
Skabelon:NavBar ser ud til at dreje sig om noget helt andet? (Se Speciel:Hvad_linker_hertil/Skabelon:NavBar hvor lidt den bruges)
-- Mvh PHansen 7. dec 2009, 20:39 (CET)