Wikipedia:Landsbybrønden/Ny "rename user" funktion

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Ny "rename user" funktion[rediger kildetekst]

Er det kun mig der har en ny specialside Speciel:Renameuser til at ændre folks brugernavn, eller har alle administratorer den mulighed? --Christian List 9. jul 2005 kl. 04:04 (CEST)

Nej, det er en bureaukratisk funktion. Du skal iøvrigt være lidt varsom med at bruge den, når der er tale om en bruger der har mange redigeringer. Den kan godt trække tænderne ud af systemet. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 9. jul 2005 kl. 04:13 (CEST)
Okay. Så må vi se hvem der har lyst til at være det første offer til at se om funktionen virker som den skal. Er der nogen der har mod på at få sit brugernavn ændret? --Christian List 9. jul 2005 kl. 15:25 (CEST)
Jeg vil faktisk gerne have mit ændret til "Mark Jensen" i stedet for "Mark jensen". Men jeg har vist over 2000 redigeringer, så ved ikke om det er smart, før vi ved om den virker? - Mark jensen 9. jul 2005 kl. 15:28 (CEST)
Den magiske grænse er 5000 redigeringer, så det skulle nok lige kunne gå an. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 9. jul 2005 kl. 15:38 (CEST)
Det vil sige at alle undtagen os 15 mest aktive brugere kan få ændret brugernavn. Nu med Mark, så har han jo allerede oprettet og brugt Mark Jensen en del. Jeg forsøgte at finde Ævars nye MediaWiki kode til Special:Renameuser i CVS så jeg kunne tjekke hvordan den slags er håndteret, men hans kode er vist ikke kommet i CVS? Gad vide hvordan den så er kommet online? --Christian List 9. jul 2005 kl. 21:02 (CEST)
Jeg har nu fundet og kigget i Ævars kode. Man kan ikke flytte til et navn der allerede eksisterer, jeg vil derfor opfordrer folk der vil have nyt brugernavn til IKKE at oprette en brugerkonto med det nye navn. For Mark Jensen har jeg nu byttet rundt på de to kontoer, det er det bedste jeg kan gøre nu og her. Jeg håber det er i orden, ellers kan jeg da flytte dem tilbage igen?
Mark fortæl venligst vis du finder nogen problemer efter navneændringen. --Christian List 11. jul 2005 kl. 03:23 (CEST)