Wikipedia:Landsbybrønden/Opslagstavle på skribentforsiden

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Opslagstavle på skribentforsiden[rediger kildetekst]

Efter at have sammenlignet den danske skribentforside med den engelske, synes jeg at den danske er lidt tam. Specielt synes jeg det bulletin board de har på engelsk er fikst. Det giver også et centralt sted at kunne finde ud af om der sker noget "vigtigt" på Wikipedia netop nu. Jeg har oprettet mit forslag på Legestuen. Selvfølgelig er der spørgsmålet om, hvad der er relevant at have på sådan en opslagstavle - jeg har selv prøvet at inkludere nogle eksempler som jeg synes kunne være relevante. Kan jeg evt. få noget feedback inden jeg evt. sætter opslagstavlen på en underside af skribentforsiden? --Lhademmor 27. jun 2006 kl. 09:38 (CEST)

Det er en super god idé. Blot håber jeg at boksene med links, der lige nu er på siden også vil blive bevaret, da jeg bruger dem meget. --Malou 27. jun 2006 kl. 22:17 (CEST)
Den ide får også min stemme. Det kan være mere end vanskeligt, at danne sig et overblik over, hvor diskussionerne befinder sig. Således diskuteres understregning af links og den nye DR-sportsportal mere end et sted i Wikipedia. Med en opslagstavle ville det være muligt at samle en oversigt over de forskellige debatter og diskussioner et centralt sted. apw 27. jun 2006 kl. 22:39 (CEST)

Jeg har netop sat opslagstavlen på som underside til skribentforsiden (kald det en beta-version :-)). Jeg ved ikke hvor den vil passe bedst - på selve skribentforsiden, en underside eller et helt andet sted. Nogen forslag, eller er det nuværende ok? --Lhademmor 28. jun 2006 kl. 11:22 (CEST)