Wikipedia:Landsbybrønden/Oversættelse ? - indsat fra worddokument ?

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Oversættelse ? - indsat fra worddokument ?[rediger kildetekst]

Hej allesammen.

Jeg håber, at I kan hjælpe mig lidt. Jeg er blevet bedt om at oversætte en side fra den engelske wikipedia til den danske. Jeg har kopieret den engelske udgave ind i et word dokument og så oversat det til dansk her, så jeg stadig havde henvisninger, billeder, figurer mm i dokumetet. Jeg ser nu desværre, at jeg ikke bare kan kopiere dokumentet fra word direkte ind på den danske wikipedie med billeder,henvisninger mm.

Er der nogle, der har nogle gode råd, så jeg ikke behøver at skrive det hele ind her på siden igen ? Skulle jeg havde startet anderledes ? Eller er der ligefrem en måde man kan oversætte direkte fra den engelske udgave til den danske ?

Al hjælp er mere end velkommen, da det er en forholdvis lang tekst jeg har oversat.

Med venlig hilsen

Lasse Hansen

Hej Lassehansen. Word er desværre sjældent en god idé at involvere når man senere vil have det til wikipedia, men der er kun få ændringer du skal fortage dig: '' for kursiv bliver ofte konverteret til andre tegn af word. Jeg kan ikke lige komme i tanker om andre afgørende ændringer, så så slemt er det heller ikke at bruge word. En langt bedre metode er dog at oprette sandkasser fx Bruger:Lassehansen/Sandkasse. Her kan du arbejde på egne tekster, som andre brugere så ikke blander sig i, og du får samtidig mulighed for at se resultatet. Hvis det er billeder, du har problemer med, kan det være fordi, dem den engelske bruger ligger på den engelske Wikipedia og ikke på commons, hvor alle wikiprojekterne har adgang. Hvis ikke det hjalp er du meget velkommen til at spørge igen. PS: Husk at signere dine indlæg med fire tilder (~~~~). --CarinaT 7. jul 2008, 09:29 (CEST)
Problemet er, at du har kopieret selve artikelteksten ind i Word. Hvis du i stedet kopiere teksten i kodet form, er det meget nemmere at bibeholde det korrekte format. Klik på ’edit’ i den engelske originalartikel og kopiere hele den kode tekst. Indset det i Word, oversæt teksten. Klip herefter den oversatte tekst ind i Sandkassen for at se, om det hele ser korrekt ud. --83.221.149.7 8. jul 2008, 22:58 (CEST)