Wikipedia:Landsbybrønden/Patruljering af nye artikler fra nye brugere

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Patruljering af nye artikler fra nye brugere[rediger kildetekst]

I det seneste vel efterhånden halve år er samtlige redigeringer fra IP-adresser blevet patruljeret af administratorerne. Dette har været og er et forholdsvist stort arbejde. På trods af det vil jeg gerne foreslå at vi udvider patruljeringen til nye artikler fra nye brugere. Det skyldes at der dagligt er en del artikler, der oprettes af brugere med brugernavn, som ikke lever op til selv de mest basale kvalitetskrav, og slipper igennem vores ellers udmærkede patruljering. Vi burde med en forholdsvist lille indsats kunne forbedre disse bidrag og sørge for at artikler som f.eks. Dunnart, Equites osv. får en bedre skæbne. I den forbindelse vil jeg også gerne opfordre ikke administratorer til at gøre en indsats med disse artikler og derved gøre arbejdet lettere for administratorerne. --Peter Andersen 13. okt 2006 kl. 23:11 (CEST)

Helt enig. Til tider overses nogle bidrag fra ikke-anonyme selvom de kan være af lige så tvivlsom karakter. --|EPO| 13. okt 2006 kl. 23:16 (CEST)
Vi skulle måske overveje om det ikke vil være fornuftigt at patruljere samtlige nye artikler, så der ikke er nogle gule artikler på Speciel:Newpages. Det kunne jo tænkes at nogle eksisterende brugere kunne finde på at noget vås, som dermed kommer igennem sprækkerne. Det er det de på enwiki kalder sleeper accounts. Jeg ved at der er en større arbejdsbyrde på administratorne, men som jeg ser det går det bedre end da vi startede med at patruljere, da der er kommet flere administratorer til. Jeg vil i øvrigt gøre jer opmærksom på at der i vores indstillinger under "Redigering" findes følgende mulighed: "Markér mine redigeringer som patruljerede". --Maitch 13. okt 2006 kl. 23:39 (CEST)
Også enig. Jeg har på enwiki bemærket at det et sted skrev at man kan have en slags "optagelsesperiode" inden man kan flytte artikler mm. Det ville være smart hvis man kunne vise disse nye brugeres redigeringer på samme måde som anonyme IP'er. Hvad endte det forresten med mht. Landsbybrønden/Blokering af IP-adresser i skoletiden? --Martin Manscher 14. okt 2006 kl. 19:57 (CEST)