Wikipedia:Landsbybrønden/Ravage og hærværk

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Ravage og hærværk[rediger kildetekst]

Nu er der igen en bidragsyder, Giissel, som påfører ravage og hærværk på Wikipedia.

Giissel kører tilsyneladende sit eget løb trods adskillige henvisninger, påmindelser og advarsler, se brugerdikussionen.

Jeg forstår ikke at man fra administrativ side ikke har blokeret Giissel for længst?

En permanent blokering er efter min opfattelse den eneste løsning.

Giissel virker som en begavet person men hidtil har han optrådt meget kontrært og uimodtagelig, hvorfor må kun guderne vide.

Stop dette cirkus, alt for mange gode kræfter spilder tiden på formålsløse diskussioner, hjælpsomhed og andet.

--Ultraman 15. nov 2007, 12:22 (CET)

Så slemt er det altså ikke. Giissel har godt nok ikke brugt mange sekunder på at sætte sig ind i reglerne om ophavsret, men han virker ivrig og spørgelysten (se fx min diskussionsside), og forhåbentlig har han nu lært at tænke sig lidt bedre om, inden han gør noget drastisk. --PhoenixV 15. nov 2007, 17:47 (CET)
Efter min mening har brugeren opført sig som en typisk 15-årig, bl.a. ved at mene at vide alt om ophavsret, men reelt intet vide. En vis langmodighed må være på sin plads over for så unge brugere, og der har jo også været en vis effekt af de forskellige henstillinger. Fx ser det ikke ud til, at der kommer flere artikler direkte fra Gyldendals Leksikon. Mon ikke det også stopper med de ophavsretsligt beskyttede billeder i nær fremtid? Og brugeren har også haft helt reele bidrag, der absolut gavner Wikipedia. --Heelgrasper 15. nov 2007, 18:04 (CET)
Jeg tror at han er blevet klar over at ophavsretsloven er væsentlig mere indgribende end mange (i den alder) går og tror. Han har ikke siden lavet flere afskrifter fra SDE men skrevet småartikler om Harry Potteruniverset. Dem kan jeg ikke se problemer med, heller ikke med en stubartikel som Gerrit de Groote . Indtil det modsatte er bevist tror jeg at han har lært lektien. Valentin 20. nov 2007, 22:52 (CET)