Wikipedia:Landsbybrønden/Sådan flyttes kategorilinks til toppen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sådan flyttes kategorilinks til toppen[rediger kildetekst]

Scriptet på denne adresse flytter kategorierne til toppen af siden. Scriptet lægges i en undermappe på din brugermappe som du kalder /monobook.css hvorefter du tømmer din cache med ctrl+f5 http://meta.wikipedia.org/wiki/User_styles#Moving_category_links

vh- Nico 14. jul 2004 kl. 19:01 (CEST)

Det har været problematisk at læse Kategorilinks i toppen efter ovennævnte script i andre browsere end Explorer; Jeg har prøvet at tilpasse det lidt (jeg er ikke programør) - Kan hentes herfra Bruger:Nico/monobook.css. Jeg synes absolut det er rarest de ligger i toppen, så jeg ville ønske at den generelle software blev ændret så de lå der for almindelige brugere.
- vh Nico 19. sep 2004 kl. 12:32 (CEST)
Hvis det virkede godt under alle browsere ville jeg være enig med dig. Jeg har testet både din version og den oprindelige version i både Firefox og Explorer. Der er ikke noget galt med kategorilinket, det dukker fint op i øverste højre hjørne, jeg kan i øvrigt bedst lide din udformning af kategorilinkene. Men der er den sideeffekt at hvis din skærmopløsning ikke er meget høj (min er 1024*768) så skriver den det øverste tekst på siden oven i hinanden. Her snakker jeg om linjen med log på/log af bliver skrevet oven i tabulatorerne. Hvis du kan løse det problem så syntes jeg vi skal have den på, ellers ikke. --Christian List 19. sep 2004 kl. 15:01 (CEST)
Seneste version af Bruger:Nico/monobook.css sætter de personlige indstillinger over i sidemenuen. Det synes jeg er en udmæket løsning, men jeg synes så at boxen skal sættes nedderst , men det mangler jeg hjælp til. - Nico 19. sep 2004 kl. 15:29 (CEST)