Wikipedia:Landsbybrønden/Sær- og ny-heder i "seneste ændringer"

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sær- og ny-heder i "seneste ændringer"[rediger kildetekst]

Som det ses, er der nu kommet "User creation log" på seneste ændringer, hvad der sikkert er en udmærket ting - man kunne for eksempel oprette en velkomst-bot, der bød de nyeste brugere velkommen, hvis ikke det allerede er sket.

Særheden, som jeg nævner i overskriften, er at der åbenbart står "historik", når der kun er én ændring, men "Historik", når der er to eller flere (som den opmærksomme bruger vil have opdaget, har jeg sat hak i "Udvidet seneste ændringer liste"). Hvor ændrer man teksten, så den siger det samme? --Palnatoke 8. sep 2005 kl. 08:40 (CEST)

I henholdsvis Mediawiki:hist og Mediawiki:history. Mediawiki:hist bliver sikkert også brugt til fanebladene i toppen af siden, så du får nok et lidt underligt resultat hvis du retter der. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 8. sep 2005 kl. 08:59 (CEST)
Jeg prøvede at ændre Mediawiki:history, men det skete der vist intet ved. Kan der være noget i det script, der frembringer den "udvidede" liste? --Palnatoke 8. sep 2005 kl. 09:06 (CEST)

Lige en bemærkning: Det er altså ikke særlig fremmende for det sociale netværk at blive budt velkommen af en robot. Jeg er i forvejen lidt skeptisk overfor de templates der bruges. --Per Abrahamsen 8. sep 2005 kl. 09:24 (CEST)

Enig. Generelt synes jeg nu vi plejer at være gode til at lade en forholdsvis personlig bemærkning falde - sammen med skabelonen, så den ikke står alene ved en velkomst. Mvh Malene Thyssen 8. sep 2005 kl. 15:33 (CEST)