Wikipedia:Landsbybrønden/Skandinaviska sidor på Commons?

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Skandinaviska sidor på Commons?[rediger kildetekst]

Habj har på Tinget ved Skanwiki foreslået at vi opbygger en skandinavisk portal på Commons. Umiddelbart synes jeg det lyder som en god ide, vores danske forside er ved at være noget forældet og mange hjælpe-sider trænger til oversættelse. Der findes en nynorsk portal vi måske kan arbejde ud fra. Mvh Malene Thyssen 22. jan 2006 kl. 10:37 (CET)

Jeg kan ikke forstå nynorsk (i hvert fald ikke oversætte det), men ang. de hjælpe-sider som skal oversættes; hvad er det for nogen? Er det fra engelsk? For i så fald vil jeg gerne hjælpe. Jeg må dog indrømme at jeg ikke er særlig klog på Commons... --Lhademmor 24. jan 2006 kl. 11:40 (CET)
Sider der er oversat til dansk findes i kategorien Commons-da. I princippet skal alle de engelske hjælpe-sider vel oversættes: Commons help og derefter gøres tilgængelige fra den danske forside på en eller anden måde. Mvh Malene Thyssen 24. jan 2006 kl. 11:54 (CET)
Jeg bevæger mig i fremmed land på Commons, så jeg kunne godt tænke mig at få tingene skåret ud i pap; Jeg finder altså en side om Commons (en af dem som har adressen /wiki/Commons:Noget). Jeg oversætter den til letforståeligt dansk. Og hvad gør jeg så derefter? Giver den en [[Category:Commons-da]] og overlader den videre placering til jer? Eller? Jeg er langt fra en Wiki-guru, men jeg kunne da godt tænke mig at hjælpe :) --Lhademmor 24. jan 2006 kl. 12:31 (CET)
Heh ja jeg er heller ikke for velbevandret i Commons-terminologi...jeg undersøger lige hvordan siden skal placeres når den er en oversættelse...de har vist et eller andet system med links til oversættelser øverst på den engelske udgave af siden, men den er vist nok lavet med skabeloner...jeg vender tilbage med svar senere. Mvh Malene Thyssen 24. jan 2006 kl. 12:53 (CET)
Okay tak. Jeg nøjes med almindelige Wikipedia artikler indtil vi finder ud af hvad præcis der skal ske med oversat Common-hjælpesider... --Lhademmor 24. jan 2006 kl. 16:38 (CET)