Wikipedia:Landsbybrønden/Tyveri på Den store Danske

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Tyveri på Den store Danske[rediger kildetekst]

Jeg opdagede i dag at en af de artikler hvor jeg kan betegnes som hovedforfatter på, Solvang Kirke stort set er blevet direkte kopieret ind på DSD. Der er opgivet en licens som giver en ret til at bruge det til alt hvad man har lyst til bare man linker til DSD. Det krænker min ophavsret da det hverken er SA eller BY. Nu er værket ikke så stort men hvis der bliver stjålet for meget på den måde kan det da give problemer i fremtiden. Det er sikkert ikke første tilfælde og sikkert heller ikke sidste gang. Hvordan skal vi gribe det an. --Jan Friberg 26. okt 2010, 13:58 (CEST)

Man skal vel kontakte dem og gøre opmærksom på problemet. Så må man jo opfordre dem til at sætte sig bedre ind i ophavsretten. --|EPO| COM: 26. okt 2010, 14:07 (CEST)
DSD-artiklen har ikke fået "verificeret"-stempel på, så der er endnu ingen med officiel DSD-kasket på, der har sagt god for den. Det er stadig ikke godt nok, men nu må vi se hvad der sker, når en af deres eksperter får tid til at kigge på det. Sidebemærkning: Jeg har gjort en Gyldendal-medarbejder opmærksom på problemet. --Palnatoke 26. okt 2010, 15:43 (CEST)
Nu har brugeren "Redaktionen" været i gang ovre på DSD. --Palnatoke 27. okt 2010, 17:01 (CEST)