Wikipedia:Landsbybrønden/Underlig billedupload til Commons?

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Underlig billedupload til Commons?[rediger kildetekst]

Er der andre der har været ude for at når et billede er uploadet til Commons, så kan man kun se det i artiklen man sætter det ind i, hvis man ikke selv er logget på??? Jeg har prøvet at tømme hukommelsen på min browser (Firefox) og så virker det fint, indtil jeg logger på med brugernavn, så forsvinder billedet fra artiklen igen?? Det er altså underligt. Så vidt jeg lige kan se er der en tidsfaktor på, så efter nogle minutter virker det. Jeg har prøvet det to gange nu indenfor de sidste dage. Mvh Malene Thyssen 9. dec 2004 kl. 13:10 (CET)

Hej Malene - Jeg har ikke været ude for problemet; Er det alle Commons-billeder, eller nogle bestemte. Jeg har testet i 4 forskellige browsere, inclusive Firefox, og alt ser normalt ud. Er det nye billeder , lagt op efter opgraderingen, kunne det måske være noget i den nye software. Har ikke lige noge bud vh. Nico 9. dec 2004 kl. 17:16 (CET)
Hmm det er kun de billeder jeg selv lige har uploadet til commons. Der kan gå temmelig lang tid fra upload, til jeg kan se et uploadet billede på de artikler jeg sætter det ind på. Men det er kun et problem når jeg er logget ind. Som uregistreret bruger kan jeg efter tømt cache sagtens se billedet i artiklen. Alle andre billeder er der ikke noget galt med. Mvh Malene Thyssen 11. dec 2004 kl. 23:09 (CET)