Wikipedia:Sletningsforslag/Hermanns syndrom

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Artiklen foreslås slettet, da den så åbenbart omhandler noget uvidenskabeligt sludder. Såfremt dette såkaldte "syndrom" engang har været kendt, er det i hvert fald forladt helt og aldeles. Det er et led i en række artikler af den selvudråbte ekspert Bruger:Kaare p, som forsøger at tage ejerskab til de uencyklopædiske og uvidenskabelige artikler, han opretter, gerne med gensidige links og med eksterne links til hans hjemmeside, Ordblindeoplysningen. --Sir48 (Thyge) 5. dec 2007, 20:28 (CET)

  • Slet --Sir48 (Thyge) 5. dec 2007, 20:28 (CET)
  • Slet --Christian List 7. dec 2007, 01:52 (CET)
  • Slet - Artiklen omtaler de ramte som ordblinde, og artiklen om ordblindhed bør derfor være nok. Samtidig virker artiklens indhold håbløst søbet ind i POV og hejmor. --Sakkura 7. dec 2007, 03:09 (CET)
  • Slet Hermanns syndrom er mig bekendt hverken omtalt i relevant faglitteratur eller i relevante lærebøger de seneste 20 år og begrebet har mig bekendt ikke en rellevant ekvivalent i den engelsk sprogede faglitteratur literatur. Hermanns syndromet har aldrig vundet større anderkendelse eller haft nogen nævneværdig betydning for den efterfølgende nogen relevant videnskab. Ydermere er den angivne forklaring på syndromets fysiologiske baggrund er det rene nonsens. Jeg vil derfor tilslutte mig at artiklen slettes grundet manglende relevans. --Roar 6. dec 2007, 23:39 (CET) (kopieret fra sidens diskussion)