Wikipedia:Sletningsforslag/Kategori:Børneskuespillere fra USA

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Omkring halvdelen af disse "børneskuespillere" er forlængst voksne. Jeg foreslår kategorien slettet som overflødig og forvirrende. --Rmir2 14. dec 2011, 19:39 (CET)

  • Slet--Rmir2 14. dec 2011, 20:08 (CET)
  • Slet - En overflødig kategori, så væk med den. --Wholle 14. dec 2011, 20:22 (CET)
  • Slet - Mest fordi det er frygteligt svært at definere hvad et barn er. Se bare artiklen barn ("Et barn er et menneske, der endnu er så ungt, at det ikke er blevet voksent."), En mere præcis definition ville være: Skuespillere fra Canada under 20 år, men det lægger jo op til et væld af kategorier og det tvivler jeg ærligt talt på at vi kan styre. --Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 20. dec 2011, 10:51 (CET)
  • Slet - Jeg synes efterhånden, at der er ved at komme mange af disse overflødige kategorier... --Greasysweet 20. dec 2011, 10:58 (CET) -
  • Behold - Synes kategorien er okay. En skuespiller kan jo godt have været børneskuespiller engang og så er det vel fint nok at have en kategori for det også. Har samme overbevisning vedrørende de to andre sletningsforslag. mvh Tøndemageren 21. dec 2011, 12:07 (CET)
  • Behold - Det er en kategori, som mere end 4 år gamle (fra april 2007), som foreslås slettet! Der er tilføjet en definition, som gør kategorien håndterbar, ud fra hvornår de har fået deres debut som skuespillere. Og der pt. er der 42 medlemmer af kategorien - hvordan kan den så være overflødig? --Steen Th 22. dec 2011, 02:30 (CET)
  •  Kommentar - Se også diskussion på Wikipedia:Sletningsforslag/Kategori:Børneskuespillere fra Canada --Steen Th 22. dec 2011, 02:30 (CET)
  • Til Steen Th: Det er jo muligt, at kategorien er blevet oprettet for flere år siden, men det forhindrer jo ikke, at den siden da har vist sig uegnet eller at den i mellemtiden er blevet forældet. Det andet spørgsmål mht antallet af artikler i kategorien vil jeg besvare derhen, at i hvert fald for flere af de andre "børne-kategorier"s vedkommende har det vist sig, at folk i mellemtiden er blevet voksne, og at ingen mere kan huske, at de eventuelt startede en karriere som "barn". Kategorien egner sig hverken til at strukturere efter, da den ikke er komplementær til andre "alderskategorier" eller søge på. At diskussionen først er rejst nu skyldes, at vi for omkring en måned siden pludselig fik en hel flod af nye sådanne kategorier, og at i hvert fald jeg forudså, at vi var på vej til at drukne i kategorier, som der ret beset ikke er behov for. Som jeg andetsteds har sagt det: så få kategorier som muligt, så mange som det er nødvendigt. (måske en formulering, vi kunnne bruge i vore regler?) --Rmir2 22. dec 2011, 06:17 (CET)
Konklusion:
Intet konsensus om hverken at slette eller beholde og ej heller overvældende flertal (5:4), om at slette eller beholde, så status quo opretholdes: Beholdes. MVH Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 13. jan 2012, 09:18 (CET)