Wikipedia:WikiWednesday/2015

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Genvej:
WP:WW2015

WikiWednesday i 2015 afholdes typisk 1. onsdag i hver måned forskellige steder i København. (Hold også øje med Wikimedia Danmarks Google Kalender)

I januar mødes vi den 7. klokken 17 på Din Nye Ven.

I februar mødes vi 4. februar klokken 17 på Din Nye Ven.

I marts mødes vi 4. marts klokken 17 på Din Nye Ven.

Vi satser på forår og/eller på at få varmen ved at gå. Den 1. april kl. 17 mødes vi på hjørnet af Grønningen og Folke Bernadottes Allé - altså her - og udforsker Kastellet.

I maj går vi tur på Bispebjerg Hospital 6. maj. Vi mødes klokken 17 på Bispebjerg Bakke 23, 2400 København NV, indgang 20C (gennem porten og til højre).

Referat og resultater[rediger kildetekst]

Commemorative plaque for the rescue of the Danish Jews at Bispebjerg Hospital

Vi fik en rigtig fin rundvisning på Bispebjerg Hospital af en af de ansatte, vi var 6 deltagere. Vi fik også høstet lidt til Wikip/m/edia, f.eks. findes der nu en kategori for Bispebjerg Hospital på Wikimedia Commons


BIG - 8 House

I juni kigger vi på arkitektur i Ørestad den 3. juni. Vi mødes på Vestamager Station kl. 17. OpenStreetMap, Facebook-begivenhed.

Denne WikiWednesday er en del Nordic Open Data Week 29. maj til 7. juni 2015 og der står lidt mere om det på OpenNordics.org og Nordic Open Data Week.

I juli går vi tur. Vi mødes 1. juli klokken 17 ved krydset Roskildevej/Pile Allé/Vesterbrogade (vis mødested på OpenStreetMap) og udforsker Søndermarken.

I august går vi tur. Vi mødes 5. august kl. 17 på hjørnet af Hammelstrupvej og Tudsemindevej og ser på Valbyparken.

I september går vi tur omkring Damhussøen 2. september. Vi mødes klokken 17 ved KB Hallen Station (her) og går rundt om Damhussøen og enten tilbage til samme sted eller gennem Damhusengen til Islev Station.

I oktober går vi tur på Østamager 7. oktober. Vi mødes klokken 17 ved Lergravsparken Station (her) og ser på Østamager og evt. Amager Strandpark.

I november mødes vi 4. november klokken 17 på Din Nye Ven.

I december mødes vi 2. december klokken 17 på Din Nye Ven.